Επιδείνωση του καιρού με βροχές και καταιγίδες

*ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ Η ΕΜΥ *ΣΕ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Δημοσίευση: 30 Αυγ 2024 10:01

Από τη Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ ψυχρές και ασταθείς αέριες μάζες στην ανώτερη ατμόσφαιρα θα βρεθούν πάνω από τη χώρα μας το επόμενο τριήμερο και θα προκαλέσουν επιδείνωση του καιρού μέχρι και αύριο Σάββατο στο μεγαλύτερο μέρος της ηπειρωτικής χώρας με ισχυρές βροχές και καταιγίδες οι οποίες θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών και τοπικές χαλαζοπτώσεις. Πρόσκαιρα τα φαινόμενα θα συνοδεύονται από πολύ ισχυρούς ανέμους (μπουρίνια).
Αναλυτικά επιδείνωση του καιρού θα παρατηρηθεί:

Σήμερα Παρασκευή τις πρωινές ώρες στα νησιά του Ιονίου και από τις μεσημβρινές και μέχρι τις βραδινές ώρες στην Ήπειρο, την Πελοπόννησο, τη Στερεά Ελλάδα (κυρίως στα κεντρικά και ανατολικά τμήματα, συμπεριλαμβανομένης της Αττικής), την Εύβοια, τις Σποράδες, τη Θεσσαλία, την κεντρική Μακεδονία (κυρίως στη Χαλκιδική) και την ανατολική Μακεδονία.
Αύριο Σάββατο από τις πρωινές ώρες στη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την Εύβοια και τις μεσημβρινές - απογευματινές ώρες στην Ήπειρο, τη Στερεά (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής) και την Πελοπόννησο.
Σε κάθε περίπτωση η Περιφέρεια Θεσσαλίας έχει θέσει σε επιφυλακή τον μηχανισμό Πολιτικής Προστασίας και συνιστά στους πολίτες να είναι προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους και να ενημερώνονται παρακολουθώντας τα δελτία καιρού. Επίσης συνιστά στους παραγωγούς και τους κτηνοτρόφους να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία του φυτικού και ζωικού τους κεφαλαίου.
Στη σελίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας ο χάρτης πρόγνωσης καιρού ανανεώνεται συνεχώς και παρέχει τοπικές προγνώσεις για όλη την Περιφέρεια. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τον βρουν στη διεύθυνση: https://stratus.meteo.noa.gr/meteoscope/thessaly

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass