«Κέρδισε» το παζάρι με 300.100 ευρώ

*ΕΝΑΣ Ο ΠΛΕΙΟΔΟΤΗΣ ΣΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ *Η ΝΑGEA IKE Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΠΛΕΙΟΔΟΤΗΣΕ *ΑΝΔΡΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ: ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ, ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ

Δημοσίευση: 30 Αυγ 2024 13:21

Με το ποσό των 300.100 ευρώ αναδείχθηκε ο πλειοδότης ο οποίος «κέρδισε» στη χθεσινή διαδικασία της δημοπρασίας για την εκμίσθωση του χώρου του παζαριού (και πλην λούνα παρκ, του οποίου ο πλειοδότης αναδείχθηκε την προηγούμενη Πέμπτη). Χθες πραγματοποιήθηκε η επαναληπτική διαδικασία στην οποία παρουσιάστηκε ένας και μόνο πλειοδότης που πρόσφερε 300.100 ευρώ -βάση εκκίνησης της δημοπρασίας ήταν τα 300.000 ευρώ. Αυτή ήταν η πρώτη φορά που γίνεται φανερή πλειοδοτική δημοπρασία για την εκμίσθωση του χώρου της Σκεπαστής Αγοράς της Νεάπολης και του χώρου πέριξ αυτής, με τον αντιδήμαρχο Ανδρέα Ανδριτσόπουλο Πολεοδομίας και Αστικής Ανάπτυξης να αναφέρει ότι «Θέλουμε να πάει καλά για το καλό και του Δήμου και των Λαρισαίων πολιτών».

Αφού πέρασε η ώρα που προβλεπόταν από τη διακήρυξη και αφού δεν εμφανίστηκαν άλλοι πλειοδότες, το αποτέλεσμα κατακυρώθηκε στον τελευταίο πλειοδότη στην Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία Nagea που προσέφερε το ποσό των 300.100 ευρώ (πλέον ΦΠΑ 24%).
«Το εγχείρημα αυτό εφαρμόζεται για πρώτη φορά για το παζάρι με απόφαση του Δημάρχου και του Δημοτικού Συμβουλίου» τόνισε σε σχετικές δηλώσεις του ο αντιδήμαρχος Πολεοδομίας και Αστικής Ανάπτυξης, κ. Ανδρέας Ανδριτσόπουλος. «Θέλουμε να πάει καλά για το καλό και του Δήμου και των Λαρισαίων πολιτών.
Εξήγησα στην πλειοδότρια εταιρεία όλες τις υποχρεώσεις. Θα υπάρχει τριμελής επιτροπή από τον Δήμο, η οποία θα ελέγχει κάθε κίνηση από την αρχή, το στήσιμο των παραγκών και λοιπά με τις προδιαγραφές και τις υποχρεώσεις όλων, τη διαδικασία εκμίσθωσης στους πολίτες, στους εμπόρους. Θα είμαστε σε συνεχή συνεργασία. Θέλουμε να πετύχει το εγχείρημα ούτως ώστε και να μην απασχολούνται οι δημοτικοί υπάλληλοι, καθώς πλέον όλες οι υποχρεώσεις βαρύνουν την πλειοδότρια εταιρεία. Δεν θα απασχολούνται οι υπάλληλοι του Δήμου για ηλεκτρομηχανολογικά, εγκαταστάσεις, καθαριότητα, φύλαξη, όλα αυτά είναι υποχρεώσεις της εταιρείας που θα διαχειριστεί την εμποροπανήγυρη».
Όπως δε αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου «Από τον Δήμο Λαρισαίων γίνεται γνωστό ότι ολοκληρώθηκε η διαδικασία της φανερής πλειοδοτικής δημοπρασίας (επαναληπτική), για την εκμίσθωση του χώρου της Σκεπαστής Αγοράς της Νεάπολης και του χώρου πέριξ αυτής, εκτός του χώρου εγκατάστασης και λειτουργίας του λούνα παρκ, για τη λειτουργία της ετήσιας εμποροπανήγυρης Λάρισας έτους 2024. Η επαναληπτική δημοπρασία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 29 Αυγούστου 2024, στις 10 π.μ., στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχιακού Μεγάρου Λάρισας. Αφού πέρασε η ώρα που προβλέπεται από τη διακήρυξη και αφού δεν προσήλθαν άλλοι πλειοδότες, το αποτέλεσμα κατακυρώθηκε στον τελευταίο πλειοδότη, ο οποίος προσέφερε το ποσό των 300.100 ευρώ (πλέον ΦΠΑ 24%)».
Θ.Α.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass