Βροχή τα παράπονα για τη συναυλία στο Α’ Αρχαίο Θέατρο

Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΓΙΑ ΚΡΑΤΗΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΕΚΛΕΙΣΕ ΜΕΣΑ ΣΕ 40 ΛΕΠΤΑ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ: ΜΕΣΑ ΣΕ 40 ΛΕΠΤΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΩΝ ΘΕΣΕΩΝ - Η ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΕΙΣΟΔΟΣ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΧΡΗΣΤΩΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

Δημοσίευση: 28 Αυγ 2024 13:01

Βροχή τα παράπονα αναγνωστών χθες το πρωί για τις ηλεκτρονικές αιτήσεις κράτησης θέσης για τη συναυλία του Στέφανου Κορκολή και της Σοφίας Μανουσάκη στο Α΄ Αρχαίο Θέατρο Λάρισας. Όπως καταγγέλλουν πολλοί δεν κατάφεραν να μπουν καν στη σελίδα, ενώ κάποιοι «τυχεροί» μπήκαν αλλά το σύστημα τους πέταξε έξω πριν καν ολοκληρώσουν την αίτησή τους.

Σαν να μην έφτανε αυτό, η πλατφόρμα έκλεισε μέσα σε λίγα λεπτά αφού όπως ενημέρωσε ο Δήμος Λαρισαίων συμπληρώθηκε ο αριθμός θεατών που εξασφάλισαν είσοδο στο Α’ Αρχαίο Θέατρο.
Μία από τις αναγνώστριες που τηλεφώνησε στην «Ε» κατήγγειλε «Ξύπνησα από τις 7.30 το πρωί. Από τις 9 που είχαν ανακοινώσει ότι θα άνοιγε το σύστημα για τη συμπλήρωση της αίτησης έκανα δεκάδες προσπάθειες και εγώ και ο γιος μου. Δυστυχώς λίγο αργότερα ο Δήμος ενημέρωνε ότι είχε συμπληρωθεί ο αριθμός των θεατών. Μα πώς είναι δυνατόν αφού δεν μπορούσαμε καν να εισέλθουμε στο σύστημα. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τελικά ποιοι κατάφεραν και έκλεισαν θέση». Χαμός έγινε και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στη σελίδα του Δήμου Λαρισαίων με τους πολίτες να κάνουν λόγο για μια διαδικασία που δεν χαρακτηρίζεται από διαφάνεια και ο Δήμος θα πρέπει να αποδείξει πώς δόθηκαν οι συγκεκριμένες θέσεις. «Άρτος και θεάματα για λίγους και εκλεκτούς», «Από τις 9 η πλατφόρμα δεν λειτουργεί, μήπως δεν άνοιξε ποτέ;
Στο μεταξύ ο Δήμος Λαρισαίων εξέδωσε σχετική ανακοίνωση στην οποία επισήμαινε τα εξής:
«Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η φόρμα συμμετοχής για τη συναυλία του Στέφανου Κορκολή και της Σοφίας Μανουσάκη στο Α΄ Αρχαίο Θέατρο Λάρισας έκλεισε.
Η πλατφόρμα στην ιστοσελίδα του Δήμου Λαρισαίων, από την πρώτη στιγμή που λειτούργησε, στις 9 το πρωί δέχθηκε χιλιάδες αιτήσεις, με αποτέλεσμα να συμπληρωθεί το επιτρεπόμενο όριο των ατόμων που μπορούν να εισέλθουν στο Αρχαίο Θέατρο, σε λιγότερο από 40 λεπτά.
Ο Δήμος Λαρισαίων θέλει να ευχαριστήσει όλους του πολίτες της Λάρισας για την τόσο μεγάλη ανταπόκριση. Ευελπιστούμε, στο μέλλον, πάντα σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Λάρισας, να προχωρήσουμε στη διοργάνωση ανάλογων ποιοτικών εκδηλώσεων στον χώρο του Αρχαίου Θεάτρου, μετά και την ολοκλήρωση των εργασιών στο εμβληματικό μας μνημείο, ώστε να μπορέσουν να τις παρακολουθήσουν ακόμη περισσότεροι πολίτες».
ΔΟΘΗΚΑΝ 650 ΘΕΣΕΙΣ
Συνολικά 650 Λαρισαίοι κατάφεραν να κάνουν κράτηση για τη συναυλία του Σαββάτου σύμφωνα με τον Δήμο Λαρισαίων. Την ίδια ώρα υπάρχει η παραδοχή ότι το σύστημα κατέρρευσε αφού δέχτηκε ταυτόχρονα χιλιάδες επισκέψεις και ενώ κάποιοι κατάφεραν να μπουν, κάποιοι δεν μπόρεσαν καθόλου. «Δυστυχώς είναι συγκεκριμένος ο αριθμός των θεατών που μπορούν να εισέλθουν. Καταλαβαίνουμε ότι πολλοί απογοητεύτηκαν, αλλά από τη διασταύρωση στοιχείων που κάναμε με το αρμόδιο τμήμα λάβαμε την ενημέρωση ότι μέσα σε 40 λεπτά είχε ολοκληρωθεί ο αριθμός των διαθέσιμων θέσεων, 650 στο σύνολό τους» ανέφεραν χαρακτηριστικά από το γραφείο τύπου του Δήμου.
ΝΑΤΑΣΑ ΠΟΛΥΓΕΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass