Σύντομες ειδήσεις

Δημοσίευση: 27 Αυγ 2024 9:01

Ανοίγουν στις 2 Σεπτεμβρίου οι Παιδικοί Σταθμοί Δήμου Τεμπών
Τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου ανοίγουν οι Παιδικοί και Βρεφονηπιακοί Σταθμοί του Δήμου Τεμπών Μακρυχωρίου – Συκουρίου – Γόννων. Στις 8 το πρωί θα πραγματοποιηθεί η προσέλευση των νηπίων, το καλωσόρισμα από το προσωπικό και η ενημέρωση των γονέων για τη λειτουργία των Παιδικών Σταθμών.

Φέτος για τη μεγαλύτερη εξυπηρέτηση των γονέων και των παιδιών της περιοχής του Δήμου πρόκειται να λειτουργήσει για πρώτη φορά και ο Παιδικός Σταθμός Πυργετού.

 

Λογοδοσία Δημοτικής Αρχής

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΣΕ ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ

Συνεδριάζει μεθαύριο Πέμπτη 29 Αυγούστου 2024 και ώρα 8 μ.μ. το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Λαρισαίων με ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας της Δημοτικής Αρχής.
Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης έχουν ως εξής:
1. «Επαναπρόσληψη απολυμένου», Κρίκης Πέτρος, επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση».
2. «Αιτήματα κατοίκων συνοικίας Αγίου Θωμά», Παναγιώτου Ιωάννης, δημοτικός σύμβουλος της Δημοτικής Παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση».
3. «Μουσείο Τάκη Τλούπα», Λαμπρούλης Αριστείδης, δημοτικός σύμβουλος της Δημοτικής Παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση».
4. «Ανακατασκευή του κτιρίου της Παιδικής Στέγης», Δρυστέλλας Αθανάσιος, δημοτικός σύμβουλος της Δημοτικής Παράταξης «Λάρισα που μας Αξίζει».
5. «Ταμείο Ανάκαμψης», Σούλτης Γεώργιος, δημοτικός σύμβουλος της Δημοτικής Παράταξης «Συμπαράταξη Λαρισαίων».

 

Απαντήσεις στις συνελεύσεις...

ΔΗΛΩΝΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΝΗΣ - ΣΤΡΙΝΤΖΟΥ

Την πλήρη ικανοποίησή της για το ενδιαφέρον της Περιφερειακής Αρχής αναφορικά με τα θέματα της περιοχής εκφράζει με δήλωσή της η διοίκηση του Συλλόγου Αλεξανδρινής Στρίντζου και απαντώντας στις φωνές κατοίκων της περιοχής τονίζει ότι τα θέματα συζητούνται στις Γενικές Συνελεύσεις.
Συγκεκριμένα, στη δήλωσή της η διοίκηση του συλλόγου αναφέρει τα εξής: «Με αφορμή δημοσίευμα με απόψεις και θέσεις κατοίκων της Αλεξανδρινής έχουμε να δηλώσουμε ότι πάγια αρχή μας είναι να μη σχολιάζουμε, να μην απαντάμε και γενικά να μην ανοίγουμε διάλογο δημόσιο.
Άλλωστε, δημοκρατία έχουμε και ο καθένας λέει ό,τι πιστεύει.
Ό,τι έχουμε να πούμε ή να δηλώσουμε, το κάνουμε όπως πάντα στις Γενικές Συνελεύσεις του Συλλόγου της Αλεξανδρινής - Στρίντζος.
Αυτό έγινε πρόσφατα στη Γενική Συνέλευση στις 2 Ιουνίου 2024 και έπεται συνέχεια με νέα Γενική Συνέλευση πολύ σύντομα πιστεύουμε και με βάση την πρόοδο στα υπό υλοποίηση μεγάλα θέματα του οικισμού μας.
Με την ευκαιρία θέλουμε να εκφράσουμε την ικανοποίησή μας στον περιφερειάρχη, κ. Δ. Κουρέτα, και στους συνεργάτες του αντιπεριφερειάρχες κ. Μαρία Γαλλιού και Δ. Τσέτσιλα για το έμπρακτο ενδιαφέρον τους στα μεγάλα θέματα του οικισμού -ρευματοδότηση, δρόμοι και λοιπά- και τους ευχαριστούμε θερμά».

 

Βλάβη σε γεώτρηση

ΣΤΗΝ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗ
Από τη Δ.Ε.Υ.Α.ΕΛ. ανακοινώθηκε πως προχθές Κυριακή υπήρξε σοβαρή βλάβη στη μία εκ των δύο γεωτρήσεων του οικισμού Τσαριτσάνης. Οι εργασίες αποκατάστασης έχουν ήδη ξεκινήσει και αναμένεται να ολοκληρωθούν το συντομότερο δυνατόν.
Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση: «Οι ανάγκες του οικισμού δεν μπορούν να καλυφθούν με μόνο μία γεώτρηση. Παρακαλούμε τους κατοίκους του οικισμού να περιορίσουν την κατανάλωση νερού μόνο για τις απαραίτητες ανάγκες για όσο χρονικό διάστημα διαρκέσουν οι εργασίες αποκατάστασης».

 

Ψεκασμοί για τα κουνούπια στον Βρυότοπο
Από τον Δήμο Τυρνάβου ανακοινώθηκε πως σήμερα Τρίτη και ώρα 22.00 θα πραγματοποιηθεί στην περιοχή της Τοπικής Κοινότητας Βρυότοπου του Δήμου Τυρνάβου επίγεια ακμαιοκτονία με τη μέθοδο ψεκασμού υπέρμικρου όγκου (ULV) για την καταπολέμηση των κουνουπιών, από τον ανάδοχο του έργου, παρουσία αρμόδιων υπαλλήλων της Περιφέρειας Θεσσαλίας.
Παρακαλούνται οι δημότες για προληπτικούς λόγους να μην κυκλοφορούν, να παραμείνουν σε κλειστούς χώρους με κλειστά παράθυρα και να έχουν απομακρύνει από τις αυλές ζώα και είδη οικιακής χρήσης.

 

Ακυρώνεται η συναυλία με Μελίνα Ασλανίδου
Η προγραμματισμένη για σήμερα συναυλία με το καλλιτεχνικό σχήμα Μελίνα Ασλανίδου/Στέλιος Βαμβακάς στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ ακυρώνεται.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass