Εισαγγελική έρευνα για εκδικητική πορνογραφία

ΤΗ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΗΣ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΥΡΕΣΕΙΣ

Δημοσίευση: 24 Αυγ 2024 13:36

Προκαταρτική έρευνα προκειμένου να διερευνηθούν τα αδικήματα της εκδικητικής πορνογραφίας αλλά και της πλαστογραφίας με χρήση πλαστού εγγράφου παρήγγειλε ο διευθύνων την Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Λάρισας, έπειτα από μηνυτήρια αναφορά Λαρισαίας.

Η Λαρισαία, για λόγους που δεν αφορούν στη δημοσιότητα βρίσκεται σε δικαστική αντιπαράθεση με τον πρώην σύζυγό της, αντιπαράθεση που προσέλαβε άλλες διαστάσεις όταν στην ίδια μέσω Δικαστηρίου της Λάρισας έγινε γνωστό πως, κατηγορείται ότι διαθέτει λογαριασμό σε διαδικτυακή σελίδα, όπου άντρες και γυναίκες αναρτούν στοιχεία τους και φωτογραφίες προκειμένου να συνευρεθούν ερωτικά επί χρήμασι.
Όπως καταγγέλλει η Λαρισαία, ο πρώην σύζυγος – σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε» - έχει προσκομίσει σε Δικαστήριο της Λάρισας, αρκετά στιγμιότυπα οθόνης της ανάρτησης μιας γυναίκας (σ.σ. άγνωστης στη Λαρισαία) στον επίμαχο ιστότοπο προκειμένου να «προσελκύσει πελάτες» στους οποίους προσφέρει ερωτικές υπηρεσίες έναντι αμοιβής.
ΤΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΕ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ
Στιγμιότυπα στα οποία, όπως καταγγέλλει η Λαρισαία, έχει επικολληθεί η φωτογραφία του προσώπου της από τον λογαριασμό της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης (Facebοok). Φωτογραφία στην οποία διακρίνονται σαφώς τα χαρακτηριστικά του προσώπου της, παρότι έχει καλυμμένα τα μάτια της.
Σημειώνοντας ότι ο συγκεκριμένος ιστότοπος δεν προβάλει πρόσωπα εκδιδόμενων γυναικών παρά μόνο φωτογραφίες τους (σ.σ. με γυμνά μέρη του σώματός τους), η Λαρισαία θεωρεί ότι πρόκειται για νοθευμένα στιγμιότυπα που με δόλο χρησιμοποιήθηκαν ενώπιον Δικαστηρίου της Λάρισας προκειμένου ο πρώην σύζυγός της, να την βλάψει, στο πλαίσιο δικαστικής αντιπαράθεσης μεταξύ του πρώην ανδρόγυνου.
Έτσι η Λαρισαία κατάθεσε μήνυση κατά του πρώην συζύγου της και κατά παντός τρίτου υπευθύνου για αδικήματα όπως η πλαστογραφία με νόθευση και χρήση πλαστού εγγράφου, η απάτη στο δικαστήριο, αλλά και για το κακουργηματικού χαρακτήρα αδίκημα της εκδικητικής πορνογραφίας. Αιτούμενη έτσι την άσκηση της ποινικής δίωξης και την παραδειγματική τιμωρία των φερόμενων ως εμπλεκομένων, με αποτέλεσμα να προκληθεί η εισαγγελική παρέμβαση προκειμένου να διερευνηθούν τα καταγγελλόμενα.
Β. ΚΑΚΑΡΑΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass