Αγώνας δρόμου για αποκατάσταση βλαβών

* META ΤΗΝ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΙΠΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΗΣ ΔΕΗ * ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΔΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ

Δημοσίευση: 23 Αυγ 2024 14:00

Στην αποκατάσταση των βλαβών που έχουν σημειωθεί στην αγροτική παραγωγή δίνει προτεραιότητα η τοπική Διεύθυνση της ΔΕΗ, μετά την ομαλοποίηση των προβλημάτων στον αστικό ιστό, που προέκυψαν από την πρόσφατη κακοκαιρία- εξπρές, που έπληξε τον νομό Λάρισας.

Όπως είναι γνωστό, οι δυνατοί άνεμοι, σε συνδυασμό με τους συνεχείς κεραυνούς, προξένησαν πολλές βλάβες στο δίκτυο της ΔΕΗ και ειδικότερα στην ηλεκτροδότηση κτηνοτροφικών και θερμοκηπιακών μονάδων και στα αρδευτικά δίκτυα, ενώ κάηκαν και πολλοί μετασχηματιστές.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων Τεχνικών ΔΕΔΔΗΕ Λάρισας Βασίλη Μητροδήμο «τα μεγαλύτερα προβλήματα εντοπίζονται σε περιοχές, όπως Πλατύκαμπος, Μελισσοχώρι, Γιάννουλη, Τερψιθέα, όπου δουλεύουμε πυρετωδώς ώστε να αποκαταστήσουμε, όσο γίνεται γρηγορότερα, τις βλάβες. Κατανοούμε την αγωνία των παραγωγών, αλλά ζητούμε και τη δική τους κατανόηση, καθώς οι βασικές ελλείψεις σε τεχνικό προσωπικό συνεχίζουν να μας ταλαιπωρούν. Αυτή τη στιγμή είμαστε -30 τεχνίτες, βάσει των πραγματικών αναγκών. Γι’ αυτό και κρούω τον κώδωνα του κινδύνου, επαναλαμβάνοντας για μία ακόμη φορά την έκκληση προς όλους να βρεθεί λύση με την άμεση ενίσχυση με μόνιμο προσωπικό. Η κλιματική κρίση είναι εδώ, τα ακραία καιρικά φαινόμενα αποτελούν πλέον σύνηθες φαινόμενα και διαρκώς θα χουμε τέτοια ζητήματα».
Ο κ. Μητροδήμος διευκρινίζει ότι σε δεύτερο βαθμό θα επιχειρηθεί να αποκατασταθεί το πρόβλημα στον δημοτικό φωτισμό, καθώς αρκετοί δρόμοι σε χωριά του νομού παραμένουν στο σκοτάδι. Ακόμη τις επόμενες ημέρες, όπως διευκρινίζει «αναμένεται να αυξηθεί η πίεση των αγροτών για τα αρδευτικά δίκτυα, καθώς η άνοδος της θερμοκρασίας θα δημιουργήσει αυξημένη ανάγκη για πότισμα, κυρίως στη βαμβακοκαλλιέργεια».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass