Η έδρα να δοθεί στον Στέφανο Κασσελάκη

* ΤΟΝΙΖΕΙ Ο ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΤΗΣ Ν.Ε. ΛΑΡΙΣΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, ΠΑΝ. ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ «ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ» ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

Δημοσίευση: 23 Αυγ 2024 13:30

Η Ν.Ε. Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ είναι μία από τις 18 Νομαρχιακές Επιτροπές του κόμματος που παρεμβαίνουν προκειμένου η έδρα στη Βουλή, του παραιτηθέντος βουλευτή Επικρατείας Όθωνα Ηλιόπουλου να καταληφθεί από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη καλώντας την επιλαχούσα, Ζωρζέτα Λάλη να μην καταλάβει τη βουλευτική έδρα.

Ο Συντονιστής της Ν.Ε Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Παν. Καλογιάνης με ανακοίνωσή του καταφέρεται μάλιστα με σκληρή γλώσσα κατά των πρώην συντρόφων της Νέας Αριστεράς, χαρακτηρίζοντάς τους αποστάτες.
Αναλυτικότερα ο κ. Καλογιάννης σημειώνει ότι «ένα σχεδόν χρόνο μετά την αποχώρηση των «αποστατών» της Nέας Aριστεράς και παρά το οδυνηρό αποτέλεσμα των τελευταίων για αυτούς ευρωεκλογών, ο κίνδυνος Deja vu για την υφαρπαγή μιας ακόμα έδρας, την οποία ο λαός την έδωσε στον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, είναι ορατός. Η απόφαση του βουλευτή Επικρατείας Όθωνα Ηλιόπουλου να παραιτηθεί από το βουλευτικό του αξίωμα, προκειμένου η έδρα του να ανατεθεί στον έτερο εκπρόσωπο του απόδημου ελληνισμού Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Στέφανο Κασσελάκη πρέπει να γίνει σεβαστή.
Είναι επιτακτική ανάγκη, για το καλό του κοινοβουλευτικού μας πολιτεύματος ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης να βρίσκεται στα έδρανα της βουλής, με το θεσμικό του ρόλο, για να ασκεί κριτική στο έργο της πιο ανάλγητης και αποτυχημένης κυβέρνησης που γνώρισε ο τόπος.
Καλούμε, λοιπόν, την κ. Ζωρζέτα Λάλη, που υποτίθεται ότι πρεσβεύει κομμάτι της αριστεράς, να παραιτηθεί της θέσης της ώστε να ανοίξει ο δρόμος για τον Στέφανο Κασσελάκη.
Ο λαός έχει ανάγκη μιας επιπλέον θεσμικής φωνής μέσα στο κοινοβούλιο και όχι μικροπολιτικά αλλά και ανήθικα αριβίστικα παιχνίδια πολιτικών καιροσκόπων» καταλήγει ο κ. Καλογιάννης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass