Στη Λάρισα η 7η Χορευτική Συνάντηση Πολιτισμών

* ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΧΘΕΣ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ

Δημοσίευση: 20 Αυγ 2024 15:30

Επίσκεψη στον δήμαρχο Λαρισαίων κ. Αθανάσιο Μαμάκο, πραγματοποιήθηκε χθες από εκπροσώπους της Χορευτικής Συνάντησης Πολιτισμών.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η γνωριμία και η ενημέρωση του δημάρχου για τη διοργάνωση της 7ης Χορευτικής Συνάντησης Πολιτισμών, η οποία θα πραγματοποιηθεί στον Νομό Λάρισας από τη Δευτέρα 26 Αυγούστου έως την Παρασκευή 30 Αυγούστου 2024.
Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο πρόεδρος του Ε.Σ. Χάλκης Μίλτος Κίτσιος, ο γραμματέας του Ε.Σ. Χάλκης Βαγγέλης Πιπερτζής, ο πρόεδρος του Μ.Ε.Σ. Συκουρίου Στέλιος Νταναβάρας, ο καλλιτεχνικός υπεύθυνος Σωτήρης Καραβασίλης και οι συντονιστές Γιώργος Κατρανάς και Βασίλης Καραβασίλης.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν οι στόχοι και η σημασία της εκδήλωσης, η οποία θα συγκεντρώσει χορευτικά συγκροτήματα και πολιτιστικούς φορείς από διάφορα μέρη του κόσμου, προάγοντας τη φιλία, την αλληλοκατανόηση και την πολιτιστική ανταλλαγή μεταξύ των συμμετεχόντων.
Ο κ. Μαμάκος εξέφρασε την υποστήριξή του προς τη διοργάνωση, τονίζοντας την αξία της στην ανάδειξη του πολιτιστικού πλούτου της Λάρισας και της ευρύτερης περιοχής. Παράλληλα, δεσμεύτηκε να συνδράμει με κάθε τρόπο στην επιτυχία της εκδήλωσης, η οποία αναμένεται να προσελκύσει το ενδιαφέρον τόσο των κατοίκων όσο και των επισκεπτών.
Η 7η Χορευτική Συνάντηση Πολιτισμών αποτελεί πλέον θεσμό για την περιοχή, με πλούσιο πρόγραμμα και συμμετοχές από όλο τον κόσμο, ενισχύοντας την πολιτιστική κληρονομιά και τη φήμη του Νομού Λάρισας ως κέντρο πολιτιστικών δραστηριοτήτων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass