Σύντομες ειδήσεις

Δημοσίευση: 08 Αυγ 2024 14:45

Τροχαίο με μηχανάκια
στη Βαμβακού Φαρσάλων
* ΔΥΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)

Του Γ. Γκαντέλου

Τροχαίο ατύχημα με σύγκρουση δύο δικύκλων οχημάτων σημειώθηκε προχθές πριν από τα μεσάνυχτα (11:30 μ.μ.) στη Βαμβακού Φαρσάλων, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο νέοι.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε», το ένα δίκυκλο που οδηγούσε ένας 19χρονος, συγκρούστηκε με σταθμευμένο δίκυκλο, στο οποίο βρισκόταν επάνω ένα κορίτσι 14 ετών, με αποτέλεσμα να προσκρούσει και να ανατραπεί το πρώτο όχημα – κάτω από συνθήκες που έρευνα το Α.Τ. Φαρσάλων – και να τραυματιστούν και τα δύο παιδιά. Αρχικά οι τραυματίες μεταφέρθηκαν με ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Φαρσάλων, προκειμένου να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια μεταφέρθηκαν στο εφημερεύον Νοσοκομείο Λάρισας. Σύμφωνα με πληροφορίες o 19χρονος βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση όπου και νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Λάρισας, ενώ η 14χρονη έχει ελαφρά τραύματα.

 

 

Μνημόσυνο στον Αγιο Ραφαήλ  Πλαταμώνα

Το Σάββατο 10 Αυγούστου θα τελεστεί το ετήσιο κτητορικό μνημόσυνο προσφιλών προσώπων στον ναό Αγίων Ραφαήλ Νικολάου και Ειρήνης στον Πλαταμώνα, Πιερίας. Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν να απευθύνονται στις κυρίες της ενορίας κάθε απόγευμα μετά την παράκληση. Επίσης την Τετάρτη 21/8/2024 θα τελεστεί θεία λειτουργία για τον Απόστολο Θαδδαίο.

 

 

Αντάμωμα Μεταξοχωριτών

Ο Πολιτιστικός Εξωραϊστικός Σύλλογος Μεταξοχωρίου διοργανώνει το 2ο Αντάμωμα Μεταξοχωριτών και φίλων σήμερα Πέμπτη 8 Αυγούστου, στις 9:00 μ.μ., στην πλατεία του Μεταξοχωρίου, με παραδοσιακό γλέντι με την ορχήστρα του Κώστα Κωστούλη και πλούσια λαχειοφόρο.

 

 

Λείψανο του Αγίου Καλλινίκου στον Αγιο Αχίλλιο

Σήμερα Πέμπτη 8 Αυγούστου το πρωί θα τελεστεί ο όρθρος και η θεία λειτουργία, στον ναό του Αγίου Αχιλλίου, όπου βρίσκεται προς προσκύνηση, τεμάχιο του λειψάνου του νέου Αγίου Καλλινίκου επισκόπου Εδέσσης και η εικόνα του.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass