Στη φυλακή 47χρονος που θώπευσε την εγγονή του

* ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ ΚΡΙΘΗΚΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΧΘΕΣ ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ

Δημοσίευση: 08 Αυγ 2024 14:40

Στη φυλακή οδηγήθηκε χθες ο 47χρονος ο οποίος είχε συλληφθεί με βάση ένταλμα σύλληψης, κατηγορούμενος ότι θώπευσε την 9χρονη εγγονή του.

Ο 47χρονος Αλβανός υπήκοος και κάτοικος Λάρισας μετά την απολογία του χθες στον Ανακριτή κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος, κατηγορούμενος για την αξιόποινη πράξη της κατάχρησης ανηλίκου που δεν συμπλήρωσε τα 14 έτη με γενετήσιες πράξεις (τετελεσμένες και σε απόπειρα) κατ’ εξακολούθηση.
Όπως καταγγέλθηκε στην ΕΛ.ΑΣ. από την οικογένεια της 9χρονης εγγονής, ο 47χρονος Αλβανός υπήκοος φέρεται ότι στις 12 Ιουνίου 2024 ενώ βρισκόταν στην κουζίνα του σπιτιού της οικογένειας στη Λάρισα, ενήργησε γενετήσιες πράξεις (σ.σ. περιγράφονται αναλυτικά στο ένταλμα) σε βάρος της εγγονής του ενόσω ο πατέρας της απουσίαζε για επαγγελματικούς λόγους και η μητέρα της κοιμόταν στην κρεβατοκάμαρα.
Το βράδυ της ίδιας ημέρας, ο 47χρονος εκμεταλλευόμενος την ολιγόλεπτη απουσία της μητέρας της 9χρονης από το σπίτι, επιχείρησε εκ νέου να ενεργήσει γενετήσιες πράξεις και δη να πάρει αγκαλιά την ανήλικη, η οποία ωστόσο αντέδρασε με αποτέλεσμα να μην ολοκληρωθεί η πράξη του κατηγορούμενου.
Υπενθυμίζεται πως το ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε από τη Β’ Ανακρίτριας Λάρισας σε βάρος του 47χρονου με την επιβαρυντική περίσταση – σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε» - της τέλεσης από πρόσωπο που συνοικεί με τον ανήλικο και διατηρεί φιλικές σχέσεις με τους οικείους.
Β.Κ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass