Σύντομες Ειδήσεις

Δημοσίευση: 03 Αυγ 2024 7:00

Η 1η Στρατιά εορτάζει τη Μεταμόρφωση του Σωτήρος

ΣΤΙΣ 5 ΚΑΙ 6 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Τη Δευτέρα 5 και την Τρίτη 6 Αυγούστου θα τελεστεί ο εορτασμός της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος, στον ομώνυμο ιερό ναό του Στρατοπέδου «Στγου Νικολάου Πλαστήρα» στην έδρα της 1ης Στρατιάς/EU-OHQ). 

Το πρόγραμμα του εορτασμού περιλαμβάνει: τη Δευτέρα 5 Αυγούστου στις 8 το βράδυ μέγα αρχιερατικό εσπερινό, λιτάνευση της ιερής εικόνας και αρτοκλασία, ενώ και την Τρίτη 6 Αυγούστου στις 07:30 τον όρθρο και την πανηγυρική θεία λειτουργία. Διευκρινίζεται πως ο εορτασμός του ιερού ναού θα είναι ανοιχτός για το κοινό.

 

Συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο Τεμπών

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 8 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Συνεδριάζει την Πέμπτη 8 Αυγούστου στις 8 μ.μ., το δημοτικό συμβούλιο Τεμπών, στην αίθουσα συνεδριάσεων «Αντλιοστάσιο» στο Μακρυχώρι, με τα παρακάτω θέματα: Έγκριση Εκθέσεων οικονομικών καταστάσεων Β’ τριμήνου 2024. Καθορισμός τελών άρδευσης γεώτρησης «Μεριάς» περιοχής Συκουρίου. Πρόθεση εκμίσθωσης κοινόχρηστων χώρων για τραπεζοκαθίσματα. Παραχώρηση χρήσης αθλητικών εγκαταστάσεων. Εγγραφές – επανεγγραφές στους Παιδικούς Σταθμούς Δήμου Τεμπών. Συγκρότηση Επιτροπής για την καταστροφή κινητών πραγμάτων του Δήμου Τεμπών. Συγκρότηση Επιτροπών του άρθρου 30 Ν.5056/23, για την άσκηση αρμοδιοτήτων των καταργούμενων Σχολικών Επιτροπών. Συγκρότηση Επιτροπής Προσωρινής & Οριστικής Παραλαβής για το έργο: 4ο τμήμα αποχέτευσης ακαθάρτων υδάτων Πυργέτου Κρανιάς. Επί αιτήματος Γ. Κωνσταντίνου, κατοίκου οικισμού Γυρτώνης.

 

Εκλογές στην Ενωση Στρατιωτικών Θεσσαλίας

* ΣΤΙΣ 6 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ * ΜΕΧΡΙ 31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ

Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Θεσσαλίας (ΕΣΠΕΘ), προκηρύσσει εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, Εξελεγκτικής Επιτροπής και αντιπροσώπων της Ένωσης στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών (ΠΟΜΕΝΣ). Τα μέλη της ΕΣΠΕΘ που επιθυμούν να δηλώσουν υποψηφιότητα, μπορούν να προσκομίσουν σχετική αίτηση έως 31 Αυγούστου 2024 είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην διεύθυνση espethessalias@yahoo.com, είτε παραδίδοντάς την ιδιοχείρως στα γραφεία της Ένωσης. Οι εκλογές θα διεξαχθούν την Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2024 από 09:00 έως 15:00 στα γραφεία της ΕΣΠΕΘ οδός Παπακυριαζή 2, Λάρισα (δίπλα στο Οδοντιατρείο Φρουράς Λάρισας).

 

Θεία λειτουργία στον Αγιο Συμεών Γερακαρίου

Θεία λειτουργία θα τελεσθεί σήμερα Σάββατο, το πρωί, στον ναό Αγίου Συμεών του Μονοχίτωνος και Ανυπόδητου στο Γερακάρι Αγιάς.

 

Παρακλήσεις στη Θεοτόκο

Κάθε απόγευμα, εκτός Σαββάτου, στις 6:00 μ.μ. θα τελείται η ακολουθία του εσπερινού και εν συνεχεία, στις 7:00 μ.μ., η ακολουθία της παρακλήσεως προς την Υπεραγία Θεοτόκο, στην ιερά μονή Αγίου Παντελεήμονος Αγιάς.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass