«Ενωμένοι να ξεπερνάμε τις δυσκολίες»

* Δήλωσε ο Χρ. Καπετάνος από τον Προφήτη Ηλία Λάρισας και Νέου Περιβολίου

Δημοσίευση: 22 Ιουλ 2024 14:11

Με κάθε λαμπρότητα εορτάστηκε και φέτος ο Προφήτης Ηλίας στη Λάρισα, στην περιοχή που φέρει το όνομα του Αγίου, με πλήθος πιστών που συνέρευσαν από όλη τη Λάρισα. Ανάμεσά τους ο βουλευτής του Νομού Λάρισας της ΝΔ Χρήστος Καπετάνος. Μετά το πέρας της πανηγυρικής Θείας Λειτουργίας, ο Λαρισαίος βουλευτής αντάλλαξε ευχές με τους παρευρισκόμενους πολίτες.

Το προηγούμενο απόγευμα ο Χρήστος Καπετάνος παρευρέθηκε στον πανηγυρικό Εσπερινό για τη γιορτή του Άι Λια στο Νέο Περιβόλι, σε ένα όμορφο ξωκλήσι πάνω στο βουνό, όπου και είχε την ευκαιρία να βρεθεί με τους κατοίκους και τους εκπροσώπους της τοπικής κοινότητας και να ενημερωθεί για ζητήματα που αφορούν το χωριό.
Άλλωστε, για τον Λαρισαίο βουλευτή είναι πολύ σημαντικό να επισκέπτεται τα χωριά του Νομού Λάρισας -όπως και το πράττει- και όχι μόνο σε γιορτές για να παρακολουθεί ο ίδιος τα του νομού του. «Μεγάλη γιορτή για τον Χριστιανισμό η ημέρα του Προφήτη Ηλία. Μας γεμίζει ελπίδα διαχρονικά και μας υπενθυμίζει πως με την πίστη μας μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Βρέθηκα σε Λάρισα και Νέο Περιβόλι για τις λατρευτικές εκδηλώσεις, παραμονή και ανήμερα της μεγάλης αυτής εορτής. Εύχομαι να ανταμώνουμε μόνο σε γιορτές και σε χαρές όπως σήμερα. Τα δύσκολα, όμως, δε λείπουν από έναν τόπο, γι’ αυτό πρέπει να παραμένουμε ενωμένοι και μαζί να τα ξεπερνάμε», τόνισε ο Χρήστος Καπετάνος στις δηλώσεις ανήμερα της γιορτής του Προφήτη Ηλία.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass