«Αφησαν στη μέση τους ελαιοχρωματισμούς στη Γιάννουλη»

Καταγγέλλουν οι κάτοικοι των Εργατικών Κατοικιών για συνεργεία που μίσθωσε η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Δημοσίευση: 07 Ιουλ 2024 15:25

«Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας σε συνάντηση με την Επιτροπή Πλημμυροπαθών των Εργατικών Κατοικιών Γιάννουλης, τον περασμένο Φεβρουάριο, είχε υποσχεθεί ότι η Περιφέρεια θα διέθετε έως 150.000 ευρώ, για να βαφούν οι κατεστραμμένοι είσοδοι των εργατικών πολυκατοικιών Γιάννουλης, μέσω προγραμματικής σύμβασης με τον Δήμο Λαρισαίων.


Η προγραμματική σύμβαση με τον Δήμο Λαρισαίων δεν έγινε ποτέ, γιατί φαίνεται ότι δεν το επιθυμούσε η δημοτική αρχή», υποστηρίζει η Επιτροπή Πλημμυροπαθών Εργατικών Κατοικιών Γιάννουλης.
Σε ανακοίνωσή της σημειώνει, μεταξύ άλλων, τα εξής: «Κατόπιν αυτού και με επιμονή της επιτροπής πλημμυροπαθών, η Περιφερειακή Αρχή μάς ανακοίνωσε ότι θα το κάνει η ίδια το έργο με τη μίσθωση σχετικού συνεργείου. Για τον σκοπό αυτό έστειλε τον περασμένο Απρίλη κλιμάκιο μηχανικών της Περιφέρειας να εξετάσει επιτόπου τις ανάγκες των σχετικών εργασιών, από τους οποίους πληροφορηθήκαμε ότι το ποσό που θα διαθέσει η Περιφέρεια δεν θα είναι 150.000, όπως μας είχε ανακοινώσει ο κ. περιφερειάρχης, αλλά 70.000 τελικά, ποσό κατά τη γνώμη μας εντελώς ανεπαρκές. Στα μέσα Μαΐου, συνεργείο τριών ατόμων ξεκίνησε να βάφει όχι το σύνολο της κάθε εισόδου της πολυκατοικίας, αλλά μόνο εσωτερικά της πόρτας.
Ενα μήνα περίπου μετά και αφού είχαν βάψει ελάχιστες εισόδους, από τις πάνω από 130 των παλιών και νέων Εργατικών Πολυκατοικιών Γιάννουλης, σταμάτησαν και μέχρι σήμερα δεν ξανάρχισαν οι εργασίες, για άγνωστους λόγους στους χιλιάδες πλημμυροπαθείς κατοίκους, που περίμεναν μάταια να δουν να αποκαθίσταται έστω και ένα μέρος των κοινόχρηστων χώρων των πολυκατοικιών».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass