Διεκδικούν θέσεις στο Δημόσιο

ΟΙ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΓΡΑΠΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΑΣΕΠ 2Γ/2022

Δημοσίευση: 06 Ιουλ 2024 16:54

«Τα προσωρινά αποτελέσματα των Π.Ε. επιτυχόντων του πρώτου πανελλήνιου γραπτού διαγωνισμού ΑΣΕΠ 2Γ/2022, για την πρόσληψή τους σε δημόσιες υπηρεσίες, θα εκδοθούν την τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου και τα οριστικά τον Οκτώβριο» ανακοίνωσε ο Σύλλογος Επιτυχόντων Πρώτου Πανελλήνιου Γραπτού Διαγωνισμού ΑΣΕΠ 2Γ/2022, μετά τη συνάντηση του προσωρινού διοικητικού συμβουλίου, με τον υπουργό Εσωτερικών κ. Θεόδωρο Λιβάνιο και την υφυπουργό κα. Βιβή Χαραλαμπογιάννη, που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Εσωτερικών στην Αθήνα.


Τα μέλη του Συλλόγου τόνισαν στον υπουργό ότι διεκδικούν τον διορισμό όλων των επιτυχόντων και για τις θέσεις του 2025, και τους απάντησε ότι «αυτό μπορεί να συζητηθεί αφού βγουν οι προκηρύξεις για τις θέσεις του 2024».
Μετά τη συζήτηση ο Σύλλογος ανακοίνωσε τα ακόλουθα «Τα προσωρινά αποτελέσματα των Π.Ε. θα εκδοθούν την τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου και τα οριστικά τον Οκτώβριο.
Έως ότου βγουν τα οριστικά αποτελέσματα κάποιοι φορείς θα καλέσουν τους επιτυχόντες να εργαστούν με συμβάσεις ορισμένου χρόνου.
Οι κενές θέσεις θα δοθούν μέσω της επόμενης προκήρυξης.
Οι θέσεις του 2024 θα καλυφθούν από την δεξαμενή επιτυχόντων του 2Γ/2022. Αναμένουμε από την υφυπουργό κα. Χαραλαμπογιάννη να αποστείλει στον Σύλλογο τον προγραμματισμό του 2024 για τον ακριβή αριθμό των θέσεων και ειδικοτήτων ώστε να συζητήσουμε εκ νέου.
Οι επόμενες προκηρύξεις θα εκδοθούν το φθινόπωρο του 2024.
Θέσαμε ως ζήτημα τη διάρκεια ισχύος του πίνακα επιτυχόντων. Μας είπαν ότι θα γίνει τροποποίηση του νόμου εξαιτίας των καθυστερήσεων ολοκλήρωσης των διαδικασιών του διαγωνισμού.
Ενημερώσαμε για το ζήτημα των ειδικών κατηγοριών και η υφυπουργός αναμένει αναλυτικό σημείωμα από εμάς ώστε να αποσαφηνιστεί η διαδικασία».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass