Σύντομες Ειδήσεις

Δημοσίευση: 21 Ιουν 2024 9:11

Διαδικτυακό σεμινάριο για την τεχνητή νοημοσύνη
*ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 26 ΙΟΥΝΙΟΥ
Διαδικτυακό σεμινάριο για τα εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης και τις εφαρμογές τους οργανώνει το Πάρκο Καινοτομίας «Joist»

την Τετάρτη 26 Ιουνίου, τις ώρες 18:00 – 21:00, στο οποίο οι ενδιαφερόμενοι/-ες θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν, να εξοικειωθούν και να χρησιμοποιήσουν μερικά από τα πιο δημοφιλή εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης.
Είναι ειδικά σχεδιασμένο για φοιτητές και φοιτήτριες και εργαζόμενους και εργαζόμενες, ανεξαρτήτως κλάδου ή ειδικότητας. Κύριος στόχος του σεμιναρίου είναι η κατανόηση βασικών εργαλείων της τεχνητής νοημοσύνης και οι δυνατότητες που αυτά προσφέρουν στην πράξη.
Κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης και με την καθοδήγηση των επίκουρων καθηγητών του Τμήματος Πληροφορικής του Ιονίου Πανεπιστημίου, Θεμιστοκλή Έξαρχου και Αριστείδη Βραχάτη, θα παρουσιαστούν και αναλυθούν εργαλεία Τεχνητής Νοημοσύνης που συμβάλλουν στη βελτίωση της επικοινωνίας, στη δημιουργικότητα, στην εξοικονόμηση χρόνου, στην εύρεση λύσεων και την αυξημένη απόδοση.
Το σεμινάριο απευθύνεται σε σπουδαστές και φοιτητές και φοιτήτριες, εργαζόμενους και εργαζόμενες ανεξαρτήτως κλάδου ή ειδικότητας, επιχειρηματίες και κάθε άτομο που επιθυμεί να εξοικειωθεί με AI εργαλεία.

 

Φωτιές σε Πρόδρομο και Χαλκιάδες
Δύο φωτιές από υπολείμματα καλλιεργειών ξέσπασαν χθες στον νομό Λάρισας. Η μια ήταν κοντά στο χωριό Πρόδρομος επί της ΠΕΟ Λάρισας – Βόλου και επιχείρησαν 8 άτομα με 3 υδροφόρες και ένα βοηθητικό όχημα. Η άλλη ήταν κοντά στο χωριό Χαλκιάδες Φαρσάλων όπου επιχείρησαν 22 άνδρες με 12 οχήματα. Και οι δύο πυρκαγιές σβήστηκαν με επιτυχία από τους άνδρες της Πυροσβεστικής.

 

Απογευματινό από τις «Φίλες της Αγάπης»
Aπογευματινή εκδήλωση διοργανώνουν οι «Φίλες της Αγάπης» την Πέμπτη 27 Ιουνίου στις 8 το βράδυ. Με ανακοίνωσή τους «καλούν τα μέλη και τις φίλες του συλλόγου, να περάσουν ευχάριστες ώρες στο γνώριμο και δροσερό περιβάλλον του Φρουρίου, με δροσιά, καλή παρέα και ποιοτικό φαγητό, βοηθώντας με την παρουσία τους το έργο του συλλόγου. Με την εκδήλωση αυτή, που είναι η τελευταία για τη χρονιά που πέρασε, αναστέλλονται προσωρινά οι δραστηριότητες του συλλόγου, λόγω καλοκαιριού, σε καμία όμως περίπτωση το έργο του και είναι βέβαιο ότι τα μέλη και οι φίλες του συλλόγου θα βρούνε τρόπους και μέσα στο καλοκαίρι να εκφράσουν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass