Πρόσφεραν στη δομή φιλοξενίας κακοποιημένων γυναικών

* ΕΘΕΛΟΝΤΡΙΕΣ ΤΟΥ «LIONS BRANCH» ΛΑΡΙΣΑΣ «ΑΣΚΛΗΠΙΑΣ»

Δημοσίευση: 20 Ιουν 2024 17:20

Εθελόντριες του «Lions BRANCH» Λάρισας «Ασκληπίας» παρέδωσαν στον αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτικών Ισότητας, κύριο Παναγιώτητα Δαλαμπύρα, και στην προϊσταμένη Δομών Κοινωνικής Ένταξης και Απασχόλησης των Φύλων, κυρία Βασιλική Δοβλατανιώτη, προϊόντα για την ατομική υγιεινή και προσωπική φροντίδα των φιλοξενούμενων στη Δομή Φιλοξενίας Κακοποιημένων Γυναικών Δήμου Λαρισαίων.

Τα είδη παρέδωσαν τα μέλη του ΒRANCH κυρίες Ντίνα Ζήσου, Έφη Οικονόμου, Χάιδω Τσιτουρα, Ιωάννα Μαλισσόβα και η πρόεδρος κα Λητώ Τσακίρη. Με το μήνυμα «We Serve οι LIONS» στέκονται στο πλευρό των αδυνάμων συνανθρώπων μας προάγοντας αξίες ζωής. Η Διεθνής Οργάνωση Λεσχών Lions από την ίδρυσή της το 1917, ως η μεγαλύτερη ανθρωπιστική οργάνωση εθελοντών παγκοσμίως, στοχεύει με την υλοποίηση του συνθήματος «υπηρετούμε» στη συνεχή μεγιστοποίηση δυνατοτήτων για παροχή υλικών και πνευματικών υπηρεσιών.
Το Branch της Λάρισας συντονίζει η Λέσχη Lions Θεσσαλονίκη Ηράκλεια. Όσοι πολίτες ενδιαφέρονται να ενημερωθούν και να υποστηρίξουν τις δράσεις εθελοντισμού του Branch, μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 6972-271.968.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass