Διασταυρώνουν ξίφη για το «Coffee Show»

* ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ «ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ»

Δημοσίευση: 13 Ιουν 2024 14:10

«Την άμεση σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου Λαρισαίων εντός έξι ημερών, όπως ορίζει το άρθρο 4, παρ. 6, του κανονισμού λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα «Γενικός απολογισμός της Δημοτικής Αρχής και παρουσίαση των οικονομικών απολογιστικών δεδομένων για το Larissa Coffee Show»» ζητούν οι δημοτικοί σύμβουλοι της «Συμπαράταξης Λαρισαίων», από την πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, υποστηρίζοντας πως αρνήθηκε το αίτημά τους για ένταξη του θέματος σε συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου.

Έκπληκτη εμφανίζεται σε ανακοίνωσή της η Δημοτική Αρχή Λάρισας, τονίζοντας τα εξής: «Με έκπληξη διαπιστώσαμε ότι παρά την καθαρή δέσμευση της προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου για ένταξη του θέματος του απολογισμού του Coffee Show στην ημερήσια διάταξη του επόμενου Δημοτικού Συμβουλίου (27/6), η «Συμπαράταξη» επανέρχεται στο θέμα, ζητώντας... συζήτηση, για την οποία έχει ήδη ενημερωθεί ο επικεφαλής της δημοτικής της ομάδας ότι θα γίνει! ...Όπως εξηγήθηκε στον κ. Δεληγιάννη η αναφερόμενη αιτιολογία του «επείγοντος» δεν μπορούσε να γίνει αποδεκτή, γιατί απλούστατα υπήρχε από τις 29/5 ήδη απόφαση της Δημοτικής Επιτροπής για την τροποποίηση της συγκεκριμένης προγραμματικής σύμβασης, ενώ υπήρχε και η εγκριτική της νομιμότητας της απόφασης από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση (αποφ. 34132/5-6-2024). Μπορούμε να κατανοήσουμε τα επικοινωνιακά τερτίπια, ελλείψει πολιτικής στόχευσης και μετεκλογικού σοκ, αλλά δεν μπορούμε να παραμένουμε σιωπηλοί όταν ακόμη και τα προβλεπόμενα στον κανονισμό λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου παραποιούνται συστηματικά! ...Τέλος, ελπίζουμε να μας συγχωρήσουν το γεγονός ότι θα γίνει ολοκληρωμένος απολογισμός των εκδηλώσεων του Coffee Show μόλις έναν μήνα μετά τη λήξη του και όχι δύο χρόνια μετά, όπως συνέβη με την περίπτωση του «Πάρκου των Ευχών». Για όσους «ξεχνούν» γρήγορα, θυμίζουμε ότι ο «απολογισμός» των εκδηλώσεων των Χριστουγέννων του 2017 ήρθε στο Δημοτικό Συμβούλιο τον Φεβρουάριο του 2019...».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass