Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ «ΕΥΧΗ ΖΩΗΣ»

Εγκαινίασε τα γραφεία της με τρόφιμα για απόρους

Δημοσίευση: 14 Νοε 2014 12:30 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 19:12

 

Τα νέα της γραφεία, εγκαινίασε χθες το βράδυ, η Επιστημονική Οργάνωση Αλληλεγγύης «Ευχή Ζωής», η οποία προστατεύει το παιδί και την οικογένεια. Η εκδήλωση είχε μια ιδιαιτερότητα, γιατί ο κόσμος που προσήλθε, πρόσφερε φαγώσιμα και παιχνίδια, βιβλία και σχολικά είδη, για τα άτομα που απευθύνθηκαν για άμεση βοήθεια στα γραφεία της οργάνωσης.

Η «Ευχή Ζωής», έχει ως σκοπούς, στο πλαίσιο της τακτικής λειτουργίας της, τη διοργάνωση δωρεάν μαθημάτων για τα παιδιά της πόλης της Λάρισας και των περιχώρων και την αλληλέγγυα παροχή νομικών και ιατρικών υπηρεσιών, καθώς και την επιστημονική ενημέρωση πάνω σε ποικίλα τρέχοντα θέματα. Επίσης, αναλαμβάνει εκ περιτροπής τη συγκέντρωση τροφίμων ή άλλων ειδών για συγκεκριμένα περιστατικά που χρήζουν άμεσης βοήθειας. Τα νέα γραφεία της οργάνωσης, βρίσκονται επί της οδού 23ης Οκτωβρίου 11, στον 3ο όροφο.

ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

Δωρεάν μαθήματα ελληνικής γλώσσας και αρχαίας ελληνικής γλώσσας, για μαθητές της Β' Γυμνασίου, διοργανώνει η «Ευχή Ζωής.» Τα μαθήματα θα παραδίδει κάθε Παρασκευή 6 μ.μ. -7:30 μ.μ. η συνεργαζόμενη με την οργάνωση φιλόλογος κ. Ελένη Τσανάκα. Τα μαθήματα θα γίνονται στα γραφεία της οργάνωσης. Τηλ. επικοινωνίας :69455279912.

ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ

Οι φίλοι και τα μέλη του Συλλόγου, θα έχουν την ευκαιρία να χαρούν τα τραγούδια τους, τα θεατρικά τους, τα γέλια τους και την εγκάρδια φιλοξενία των κοριτσιών του Ορφανοτροφείο Θηλέων Λαμίας, το Σάββατο 29 Νοεμβρίου. Σύμφωνα με δελτίο τύπου, προηγουμένως θα ακούσουν λόγια πνευματικά, κατά την επίσκεψη τους στην I. Μ. Γενεθλίων Παναγίας Πελαγίας, στο Ακραίφνιο Βοιωτίας. Για πληροφορίες: 6978 411485 (what΄s up) και στα γραφεία της οργάνωσης.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass