«Θρασύτατη η διαστροφή των λόγων Ιερώνυμου...»

ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ Η ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΛΑΡΙΣΑΣ

Δημοσίευση: 27 Φεβ 2024 14:11

«Φυσικά και δικαιούνται να μιλήσουν οι συγγενείς των θυμάτων, είναι άλλωστε υποχρέωσή τους στη μνήμη των δικών τους ανθρώπων» αναφέρει η Μητρόπολη Λάρισας, διαψεύδοντας δημοσιεύματα τα οποία παρουσιάζουν τον Μητροπολίτη να συνιστά στους συγγενείς των θυμάτων του δυστυχήματος των Τεμπών να σιωπήσουν.

Με χθεσινή ανακοίνωσή της η Μητρόπολη κάνει λόγο για διαστρέβλωση των δηλώσεων του μητροπολίτη κ. Ιερώνυμου και αναφέρει: «Με αισθήματα βαθύτατης θλίψης για τη θρασύτατη διαστροφή των λόγων του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερωνύμου, αναγκαζόμαστε να προβούμε στη διάψευση των δημοσιευμάτων τα οποία παρουσιάζουν τον Μητροπολίτη να συνιστά στους συγγενείς των θυμάτων του δυστυχήματος των Τεμπών να σιωπήσουν.
Η παρότρυνση του Σεβασμιότατου να σιωπήσουν, απευθυνόταν προς όλους αυτούς οι οποίοι έκαναν σπέκουλα πάνω στη θλίψη των συγγενών και στη μνήμη των θυμάτων. Σε όλους αυτούς που απλά σπεύδουν να ταράξουν με ανεύθυνες δηλώσεις τον πόνο των συγγενών και της τοπικής μας κοινωνίας. Σε κάθε περίπτωση κάλεσε να σιωπήσουν όλους αυτούς που, χωρίς σεβασμό και προσπαθώντας να εκμεταλλευτούν τη μνήμη των θυμάτων, πορεύονται με μόνο κριτήριο το δικό τους συμφέρον εκμεταλλευόμενοι το όλο γεγονός. Όσοι ξέρουν ελληνικά και άκουσαν την πλήρη δήλωση, κατάλαβαν πολύ καλά τι ήθελε να πει ο Σεβασμιότατος, ο οποίος διαμαρτύρεται γιατί κάποια κανάλια αναμετέδωσαν τις δηλώσεις του περικεκομμένες. Φυσικά και δικαιούνται να μιλήσουν οι συγγενείς των θυμάτων, είναι άλλωστε υποχρέωσή τους στη μνήμη των δικών τους ανθρώπων, που πλέον είναι και δικοί μας, καθώς από τον τόπο μας έφυγαν για τον ουρανό. Ο Σεβασμιότατος δεν θα πάψει πότε να προσεύχεται για τα θύματα της ανθρώπινης αμέλειας και αδιαφορίας, καθώς αυτό είναι το πρώτιστο καθήκον του, αντιπαρερχόμενος τη μικροπρέπεια όσων, μέσα από τη διαστροφή των λόγων του, θεώρησαν ότι βρήκαν ευκαιρία να τον πλήξουν προσωπικά. Σε απάντησή τους μια μόνο λέξη: «Ντροπή!»»

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass