«Ενα Χαμόγελο για Κάθε Παιδί»

XΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚO BAZAAR ΑΠΟ ΤΟ «ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ»

Δημοσίευση: 21 Δεκ 2023 16:07

Με το μήνυμα «Ένα Χαμόγελο για Κάθε Παιδί - Κάνουμε την Ευχή Πράξη», «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σας προσκαλεί στo χριστουγεννιάτικo Bazaar που διοργανώνει στην πλατεία Ταχυδρομείου Λάρισας (μπροστά από την Ιατρική Σχολή), από χθες μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2023, με ωράριο λειτουργίας: Καθημερινές 10:00-14.00 & 18:00-21:00, Σαββατοκύριακο 10.00-15:00 και μόνο στις 20/12: 18.00-21.00.


Μικροί και μεγάλοι φίλοι του Οργανισμού θα έχουν και φέτος τη δυνατότητα να αποκτήσουν και να δωρίσουν στα αγαπημένα τους πρόσωπα χριστουγεννιάτικα δώρα, χειροποίητα γούρια, όμορφα στολίδια και πρωτότυπες δημιουργίες των εθελοντών, παιχνίδια, βιβλία, είδη σπιτιού και γραφείου, είδη ένδυσης και αξεσουάρ.
Με τον τρόπο αυτό συμμετέχετε και εσείς έμπρακτα και αξιόπιστα, μέσα από «Το Χαμόγελο του Παιδιού», στην κάλυψη αναγκών δεκάδων χιλιάδων παιδιών και των οικογενειών τους, και κάνετε την ευχή τους πράξη. Με την πολύτιμη υποστήριξη όλων «Το Χαμόγελο του Παιδιού», στα 28 χρόνια λειτουργίας του, έχει καταφέρει να υποστηρίξει 2.055.586 παιδιά.
Φέτος, προσπαθούμε όλοι μαζί να καλύψουμε μία από τις πιο βασικές ανάγκες των παιδιών που μεγαλώνουμε με τόση αγάπη και φροντίδα στα σπίτια μας, τη θέρμανση.
Εναλλακτικά, μπορείτε πάντα να βρείτε όλα τα είδη του Οργανισμού μέσα από το e-shop:
https://www.hamogelo.gr/gr/el/eshop/epochiaka/

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass