Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Λαρισαίων

ΣΗΜΕΡΑ

Δημοσίευση: 09 Νοε 2023 14:10

Συνεδριάζει σήμερα Πέμπτη το Δημοτικό Συμβούλιο Λαρισαίων στις 7 μ.μ. στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, όπου μεταξύ άλλων θα συζητηθεί το μείζον πρόβλημα που προέκυψε με τον πρόσφατα ψηφισθέντα νόμο, περί κατάργησης Δημοτικών Νομικών Πρόσωπων Δημοσίου Δικαίου και κοινωφελών επιχειρήσεων, που συμπεριλαμβάνει το Δημοτικό Ωδείο Λάρισας, την Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας –Μουσείο Γ.Ι. Κατσίγρα και το Λαογραφικό –Ιστορικό Μουσείο Λάρισας.

Επίσης, μεταξύ των θεμάτων που εντάσσονται στην ημερήσια διάταξη, είναι και τα εξής: Απαλλαγή από ανταποδοτικά δημοτικά τέλη, δημοτικό φόρο και ΤΑΠ για μη κατοικήσιμα ακίνητα λόγω της πλημμύρας, παραχώρηση δημοτικής έκτασης για εγκατάσταση δύο φορτιστών ηλεκτρικών οχημάτων, πύκνωση θέσεων στάσης αστικού λεωφορείου, απαλλαγή καταβολής τροφείων πλημμυροπαθών στους Βρεφικούς, Παιδικούς, Βρεφονηπιακούς Σταθμούς και ΚΔΑΠ του Δήμου Λαρισαίων, έγκριση μέτρων ανακούφισης των πλημμυροπαθών σπουδαστών/στριών του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας κ.α.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass