ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΥΡΙΟ 14 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 14 ΤΖΑΚ ΠΟΤ

«Φρενίτιδα» για το Τζόκερ και στη Λάρισα

* «Από Κυριακή σε Κυριακή η αύξηση των στηλών θα φτάσει στο 100% στην πόλη» εκτιμά ο πρόεδρος των πρακτόρων του ΟΠΑΠ Ν. Λάρισας Νίκος Τσολάκης

Δημοσίευση: 01 Νοε 2014 12:35 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 18:51

 

Του Κ. Γκιάστα

Την εκτίμηση πως θα ξεπεράσουν τις 30 εκατομμύρια οι στήλες που θα παιχθούν πανελλαδικά στο Τζόκερ κατέθεσε στην «Ε», χθες, ο πρόεδρος των πρακτόρων ΟΠΑΠ Νομού Λάρισας κ. Νίκος Τσολάκης. Ο λόγος σοβαρός, και δεν είναι άλλος από το ιλιγγιώδες ποσό των 14 εκατομμυρίων ευρώ που μοιράζει ο διαγωνισμός μετά από 14 συνεχόμενα τζακ ποτ.

«Υπάρχει τεράστιο ενδιαφέρον, καθώς το ποσό είναι πολύ μεγάλο και κάνει τον κάθε Έλληνα να ονειρεύεται. Πόσο μάλιστα σε τόσο δύσκολες εποχές» τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Τσολάκης που κάνοντας έναν πρόχειρο υπολογισμό για το πώς κινούνται οι παίκτες στη Λάρισα είπε: «Η αύξηση είναι μεγάλη και θεωρώ με τα μέχρι τώρα δεδομένα πως θα φτάσει το 100% μέσα σε μια εβδομάδα. Δηλαδή από την προηγούμενη Κυριακή μέχρι αυτή που μας έρχεται θα διπλασιαστούν οι στήλες στην περιοχή μας όπως βέβαια και σε όλη την Ελλάδα».

Την προηγούμενη Κυριακή οι στήλες που παίχθηκαν ήταν 16 εκατομμύρια πανελλαδικά ενώ στην προχθεσινή κλήρωση (14η συνεχόμενη με τζακ ποτ) ήταν 22,4 εκατομμύρια.

Είναι χαρακτηριστικό πως την τελευταία φορά που βρέθηκε κερδισμένο δελτίο στο Τζόκερ - στις 11 Σεπτεμβρίου - ο μοναδικός νικητής είχε κερδίσει 603.000 ευρώ.

Την τελευταία φορά που σημειώθηκε τζακ - ποτ για 14 κληρώσεις μοιράστηκαν 20 εκατομμύρια ευρώ τον Απρίλιο του 2010, ποσό που μέχρι σήμερα αποτελεί το μεγαλύτερο που έχει μοιραστεί από το συγκεκριμένο παιχνίδι. Τελικά, οι νικητές τότε ήταν τρεις και πήραν ο καθένας από 6,5 εκατ. ευρώ περίπου.

Όμως μη νομίζετε πως η κρίση δεν έχει επηρεάσει τη συχνότητα και την ποσότητα των δελτίων καθώς είναι χαρακτηριστική η παρακάτω σημείωση: Στο ιστορικό ρεκόρ του 2010 με τα 19 εκατ. ευρώ, οι παίκτες είχαν καταθέσει δελτία με 50 εκατ. στήλες, ενώ στο τελευταίο τζακ ποτ της Πέμπτης με 11,4 εκατ. ευρώ είχαν συμπληρωθεί... μόλις 22,4 εκατ. στήλες.

Το «ρεκόρ» του ενός και μοναδικού νικητή που πήρε τα περισσότερα χρήματα διατηρείται από το 2009, όταν τα συνεχόμενα τζακ - ποτ είχαν μοιράσει 11 εκατ. ευρώ. Το ποσό των 14 εκατ. ευρώ είχε μοιραστεί ξανά σε τζακ - ποτ του Τζόκερ το 2006.

«Το χαρακτηριστικό πως σε αυτές τις περιπτώσεις» καταλήγει ο κ. Τσολάκης «είναι πως βλέπεις ανθρώπους όλων των ηλικιών να δοκιμάζουν την τύχη τους. Άλλοι το «σταυρώνουν», άλλοι ρίχνουν για δοκιμή, άλλοι το ψάχνουν με μαθηματικές αναλύσεις». Ο καθένας με τον τρόπο του. Πάντως αξίζει να τονίσουμε πως όσοι θα παίξουν θα πρέπει να βιαστούν καθώς για να μην περιμένουν στην ουρά αφού πριν την κλήρωση της Πέμπτης υπολογίζεται ότι συμπληρώνονταν τουλάχιστον 150 δελτία ανά δευτερόλεπτο σε όλη την Ελλάδα.

Αύριο Κυριακή, ανήμερα της κλήρωσης, σύμφωνα με το εορτολόγιο, είναι μεταξύ άλλων του Αφθονίου και του Ελπιδοφόρου. Ούτε προγραμματισμένο να ήταν...

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass