Ποδηλάτησαν για τον καρκίνο του μαστού

ΜΕΓΑΛΗ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΗ ΔΡΑΣΗ «ΜΑΖΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΕΣ»

Δημοσίευση: 01 Νοε 2023 14:50

Με μια ξεχωριστή δράση την τελευταία ημέρα του Οκτωβρίου, του μήνα που έχει καθιερωθεί παγκοσμίως ως ο μήνας πρόληψης και ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού, οι Λαρισαίες και Λαρισαίοι έστειλαν το μήνυμα «Μαζί πιο δυνατές». Με αφετηρία την Κεντρική πλατεία με ποδήλατα ή άνευ δεκάδες γυναίκες, άνδρες, νέοι και παιδιά κρατώντας ροζ μπαλόνια, συμμετείχαν στην ποδηλατάδα ή στην περιπατητική διαδρομή που οργάνωσε ο Δήμος Λαρισαίων, η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Λάρισας (ΔΗ.Κ.Ε.Λ.) υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού και Επιστημών, με την υποστήριξη του Συλλόγου Καρκινοπαθών Λάρισας.

Στη χθεσινή δράση πήραν μέρος και οι συμμετέχοντες στα τμήματα του προγράμματος «Άθληση και Γυναίκα». Η ιδανική θερμοκρασία και η κλειστή αγορά εξασφάλισαν τις ιδανικές συνθήκες για την επιτυχία της δράσης. Τα ποδήλατα ακολούθησαν τη διαδρομή Κεντρική πλατεία, Μ. Αλεξάνδρου, Μανδηλαρά, Παπαναστασίου, Μανωλάκη, Γεωργιάδου, ενώ όσοι περπάτησαν ακολούθησαν τη διαδρομή Κεντρική πλατεία, πεζόδρομος Παπαναστασίου, Βενιζέλου, Σκυλοσόφου, Μητροπολίτου, Αρσενίου, Φιλελλήνων, Γεωργιάδου. Όλοι συναντήθηκαν στον Μύλο του Παππά όπου το κτίριο ήταν φωταγωγημένο σε χρώμα ροζ ως σύμβολο αφύπνισης για την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού.
Στη λήξη της ποδηλατάδας ακολούθησε η καθιερωμένη κλήρωση ποδηλάτου χορηγία της εταιρείας «Όλυμπος» και δροσιστικά προϊόντα Όλυμπος και Κλιάφα μοιράστηκαν στους συμμετέχοντες.
Η Τροχαία Λάρισας, η Δημοτική Αστυνομία, οι εθελοντικές ομάδες Ε.Ο.Δ.Υ.Α., ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α., Ελληνική Ομάδα Διάσωσης και η Ένωση Ραδιοερασιτεχνών Θεσσαλίας φρόντισαν για την ασφαλή μετακίνηση των συμμετεχόντων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass