Ασφαλτοστρώσεις αγροτικών δρόμων σε Ομόλιο και Στόμιο

Από τον Δήμο Αγιάς - Εργο προϋπολογισμού 1.595.000 ευρώ - Με χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης»

Δημοσίευση: 01 Οκτ 2023 17:20

ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε»)
Ένα ακόμα μεγάλο έργο για τον Δήμο Αγιάς υπογράφηκε από τον δήμαρχο Αντώνη Γκουντάρα, που αφορά στη βελτίωση της αγροτικής οδοποιίας της Δημοτικής Ενότητας Ευρυμενών, με προϋπολογισμό 1.595.000 ευρώ και χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης».


Το φυσικό αντικείμενο του έργου είναι η βελτίωση με αμμοχαλικόστρωση και ασφαλτόστρωση της υφιστάμενης αγροτικής οδοποιίας μήκους 10.576,98 μέτρων στο αγρόκτημα Ομολίου και μήκους 4.561 μέτρων στο αγρόκτημα Στομίου. Οι οδοί θα διαστρωθούν επί υφιστάμενων οδικών τμημάτων αγροτικού οδικού δικτύου.
Ο δήμαρχος Αγιάς δήλωσε κατά τη διαδικασία της υπογραφής: «Η βελτίωση της αγροτικής οδοποιίας, σε έναν Δήμο όπως ο δικός μας, με τον πρωτογενή τομέα να αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους κλάδους επαγγελματικής δραστηριότητας, αποτελεί ζήτημα υψίστης σημασίας. Αξιοποιώντας κάθε πηγή χρηματοδότησης, προχωράμε στην υλοποίηση σημαντικών έργων, ένα εκ των οποίων είναι και αυτό στη Δημοτική Ενότητα Ευρυμενών, το οποίο σήμερα είμαστε στην ευχάριστη θέση να υπογράφουμε τη σύμβασή του. Συνεχίζουμε δυναμικά, στηρίζοντας έμπρακτα τον αγροτικό κόσμο με έργα που βελτιώνουν την ανταγωνιστικότητα των εκμεταλλεύσεων με θετικές επιπτώσεις στο αγροτικό εισόδημα εξασφαλίζοντας παράλληλα τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass