ΑΠΗΥΘΥΝΕ ΠΡΟΧΘΕΣ ΣΤΟ ΚΑΤΑΜΕΣΤΟ ΦΡΟΥΡΙΟ Η ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΛΕΝΗ ΞΥΝΟΠΟΥΛΟΥ-ΘΥΜΟΥΛΙΑ

Προσκλητήριο νίκης στις Λαρισαίες

Δημοσίευση: 30 Σεπ 2023 9:20

Μεγάλη ανταπόκριση, από γυναίκες της Λάρισας, βρήκε το κάλεσμα που απηύθυνε η υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό «Η Λάρισα που μας αξίζει», κα. Ελένη Ξυνοπούλου- Θυμούλια, για μια φιλική βραδιά, προχθές, στο κέντρο «Φρούριο».
Η κα Ελένη Ξυνοπούλου-Θυμούλια, έχοντας στο πλευρό της τον υποψήφιο δήμαρχο Θανάση Μαμάκο, στην ομιλία της επικεντρώθηκε στην ανάδειξη της προγραμματικής πολιτικής για «τη Λάρισα που μας αξίζει».


Επίσης αναφέρθηκε στις επιτυχημένες θητείες της στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου Λαρισαίων και σε θέσεις ευθύνης του Δήμου Λαρισαίων αντίστοιχα, όπου με ενσυναίσθηση, όραμα και υπευθυνότητα, πέτυχε σημαντικό έργο. Κλείνοντας την ομιλία της απηύθυνε κάλεσμα στις γυναίκες να έχουν ισχυρή γνώμη και ουσιαστική συμμετοχή στα κοινά της πόλης, δίνοντάς της, την ψήφο εμπιστοσύνης τους.
Ο υποψήφιος δήμαρχος Θανάσης Μαμάκος χαιρέτισε την εκδήλωση και σημείωσε ότι η παρουσία της κας Ελένης Ξυνοπούλου-Θυμούλια στο Δημοτικό Συμβούλιο είναι σημαντική, δεδομένου ότι παράγει ουσιαστικό και αποτελεσματικό έργο.
Στην τελική ευθεία για τις δημοτικές εκλογές, η κα Ελένη Ξυνοπούλου-Θυμούλια ευχήθηκε αυτές να σημάνουν την αλλαγή και την εξέλιξη που χρειάζεται και έχει η ανάγκη ο Δήμος Λαρισαίων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass