Ψυχοκοινωνική υποστήριξη των πλημμυροπαθών

ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΗΜΕΡΑΣ ΑΝΟΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΕΠΑΨΥ

Δημοσίευση: 22 Σεπ 2023 14:50

Το προσωπικό του Κέντρου Ημέρας Άνοιας Λάρισας - ΕΠΑΨΥ βρέθηκε στα χωριά της Θεσσαλίας, από τις πρώτες ημέρες, με στόχο την προσφορά ψυχοκοινωνικής υποστήριξης σε όσους το είχαν ανάγκη.

Παράλληλα ανακοίνωσε ότι «σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, η αλληλεγγύη και η υποστήριξη είναι αναγκαίες για την ανακούφιση των συνανθρώπων μας που βιώνουν πρωτόγνωρες συνθήκες. Η ψυχοκοινωνική υποστήριξη των πλημμυροπαθών από την ΕΠΑΨΥ θα συνεχιστεί για όσο διάστημα κριθεί αναγκαίο. Αναβάλλονται οι εκδηλώσεις της ΕΠΑΨΥ για τον Παγκόσμιο Μήνα Αλτσχάιμερ στη Λάρισα. Θα υπάρξει ανακοίνωση εν ευθέτω χρόνω για την ημερομηνία πραγματοποίησής τους».
Με την ευκαιρία αναφέρεται ότι όλες οι υπηρεσίες του Κέντρου Ημέρας Άνοιας Λάρισας - ΕΠΑΨΥ είναι δωρεάν, καθώς επιχορηγείται στο πλαίσιο της ενταγμένης πράξης «Επιχορήγηση “ΕΠΑΨΥ” για τη δημιουργία Ειδικού Κέντρου Ημέρας για Alzheimer στη Λάρισα» στον Άξονα Προτεραιότητας «Ανάπτυξη και αξιοποίηση ικανοτήτων ανθρώπινου δυναμικού - ενεργός κοινωνική ενσωμάτωση» του Ε.Π. «Περιφερειακό επιχειρησιακό πρόγραμμα Θεσσαλίας 2014 - 2020» με τη συγχρηματοδότηση του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου (ΕΚΤ). Τηλ.: 2410-257.478.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass