Τεράστια η συμβολή των Ε.Δ. στις επιχειρήσεις διάσωσης

ΧΡ. ΚΑΠΕΤΑΝΟΣ ΣΤΟΝ ΥΦ. ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ Γ. ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ

Δημοσίευση: 21 Σεπ 2023 13:35

Συνάντηση με τον Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας Γιάννη Κεφαλογιάννη στο ΥΠΕΘΑ στην Αθήνα, είχε ο βουλευτής Λάρισας της Ν.Δ. Χρήστος Καπετάνος.


«Μετά τις πρόσφατες πλημμύρες και τις καταστροφές που υπέστη η Θεσσαλία και ενώ η επόμενη μέρα εξακολουθεί να είναι δύσκολη για τους πληγέντες συμπολίτες μας, νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τις Ένοπλες Δυνάμεις της Πατρίδας μας, που βοήθησαν να σωθούν πολλοί συνάνθρωποι μας από το νομό Λάρισας, αλλά και τη Θεσσαλία ευρύτερα», δήλωσε ο Χρήστος Καπετάνος.
Ο βουλευτής του Νομού Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας, εξέφρασε συνάμα, στον υφυπουργό, τα ειλικρινή του συλλυπητήρια για τον χαμό των μελών της ελληνικής αποστολής αλληλεγγύης και βοήθειας στη Λιβύη.
 «Η συμβολή των Ενόπλων Δυνάμεων στην ασφάλεια και την αρωγή των συμπολιτών μας οι οποίοι επλήγησαν από τις πλημμύρες στη Θεσσαλία, είναι αδιαμφισβήτητη. Για άλλη μια φορά ο Ελληνικός Στρατός πρωταγωνιστεί στα δύσκολα, αποδεικνύοντας εμπράκτως το υψηλό επιχειρησιακό του επίπεδο» τόνισε ο βουλευτής ΝΔ Λάρισας Χρήστος Καπετάνος. «Τώρα χρειαζόμαστε τον Στρατό δίπλα μας, με γέφυρες Belley, που μπορεί να εισφέρει, με την τεχνογνωσία που κατέχει, καθώς και με εξειδικευμένο προσωπικό όπου τυχόν κι αν απαιτηθεί».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass