Οι οικοδόμοι της Ελασσόνας έπιασαν δουλειά στο Σωτήριο

Εργαζόμενοι και εθελοντές βοήθησαν στον καθαρισμό σπιτιών

Δημοσίευση: 18 Σεπ 2023 13:15

Εργαζόμενοι και εθελοντές από την Ελασσόνα ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Σωματείου Εργατοτεχνιτών Οικοδόμων Επαρχίας Ελασσόνας και βρέθηκαν χθες το πρωί στο χωριό Σωτήριο του Δήμου Κιλελέρ με όλα τα απαραίτητα εργαλεία στα χέρια βοηθώντας στον καθαρισμό των σπιτιών του χωριού και την απομάκρυνση των κατεστραμμένων συσκευών, επίπλων και αντικειμένων.

Οι κάτοικοι του χωριού, το οποίο υπέστη ολοκληρωτική καταστροφή από τις πλημμύρες υποδέχτηκαν με συγκίνηση τους εθελοντές και τους ευχαρίστησαν για την αλληλεγγύη τους.
«Η οργανωμένη και έμπρακτη στήριξη των πληγέντων θα συνεχιστεί και τις επόμενες μέρες, καθώς από ό,τι φαίνεται τα βάσανά τους δεν πρόκειται να τελειώσουν άμεσα, ενώ καθώς περνάνε οι μέρες όλο και περισσότεροι αντιλαμβάνονται ότι αναγκαίος όρος για να μην ξεχαστούν, όταν τα φώτα σβήσουν και κοπάσει ο πόλεμος των εντυπώσεων από τα κυβερνητικά επιτελεία και τα αστικά ΜΜΕ, είναι η λαϊκή οργανωμένη διεκδίκηση και δράση, η αλληλεγγύη. «Μόνο ο λαός σώζει τον λαό!». Το σύνθημα αυτό έγινε χθες, πράξη στη μεγάλη μάχη που δίνει ο λαός της Θεσσαλίας για να σταθεί στα πόδια του, να ξελασπώσει τα σπίτια του, να εξασφαλίσει τα αναγκαία, ενώ παραμένει εγκαταλειμμένος από το κράτος, την κυβέρνηση την Περιφέρεια και τους Δήμους» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του Σωματείου Οικοδόμων Επαρχίας Ελασσόνας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass