Πανελλήνια στήριξη στους Θεσσαλούς

ΑΠΟ ΦΟΡΕΙΣ ΑΝΑ ΤΗ ΧΩΡΑ

Δημοσίευση: 15 Σεπ 2023 13:40

Φορείς από όλη την Ελλάδα εκφράζουν την αμέριστη συμπαράστασή τους απέναντι τους πλημμυροπαθείς Θεσσαλούς και προχωρούν σε πρωτοβουλίες στήριξής τους.


Εκτός από αυτούς που εδώ και μέρες έχουν μεταβεί στις πλημμυρισμένες περιοχές και βοηθούν ενισχύοντας τη δύναμη των επιχειρήσεων, πολλοί είναι αυτοί που απευθύνουν κάλεσμα για συγκεντρώσουν οικονομική κι υλική βοήθεια.
Μεταξύ αυτών είναι οι ακόλουθοι:

 

Δ.Ο.Ε.
Η Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδας αποφάσισε την οικονομική στήριξη μαθητών/-τριών και εκπαιδευτικών των περιοχών που έχουν πληγεί.
Για να μπορέσει αυτό να γίνει πράξη με τον καλύτερο τρόπο, το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. καλεί τους Συλλόγους Εκπαιδευτικών Π.Ε. της Θεσσαλίας οι οποίοι γνωρίζουν τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας και των σχολείων της κάθε περιοχής να τις καταγράψουν άμεσα και να μας τις γνωστοποιήσουν, ώστε, από κοινού, να προχωρήσουν το ταχύτερο δυνατό στις απαραίτητες ενέργειες.

 

ΟΙΕΛΕ
Η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ελλάδος (ΟΙΕΛΕ) συγκεντρώνει οικονομική βοήθεια για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας.
Με έκτακτη απόφασή του το Δ.Σ. της ΟΙΕΛΕ αποφάσισε να καλέσει τους ιδιωτικούς εκπαιδευτικούς, αλλά και κάθε πολίτη, να συνδράμουν οικονομικά για την ανακούφιση των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας. Τα χρήματα θα κατατεθούν στον λογαριασμό του ΣΙΕΛΒΕ (Σύλλογος Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Βορείου Ελλάδας) και θα παραδοθούν στο παράρτημα του Συλλόγου στη Λάρισα, ώστε να χρησιμοποιηθούν για την αγορά εμφιαλωμένων νερών και ειδών πρώτης ανάγκης.
Ο τραπεζικός λογαριασμός είναι ο εξής: GR6801407200720002002009378 της Alpha Bank.
Αιτιολογία: Για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας.

 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΘΕΣΣΑΛΩΝ
Η Παγκόσμια Συνομοσπονδία Θεσσαλών «Ασκληπιός» σε συνεργασία με τα μέλη της, μόλις αντίκρισαν τις πρωτοφανείς καταστροφές που έπληξαν την ιδιαίτερη πατρίδα τους, τη Θεσσαλία, αποφάσισαν να δράσουν άμεσα δημιουργώντας μια συνεχή γέφυρα αλληλεγγύης για να βοηθήσουν τους πλημμυροπαθείς και να καλυφτούν ανάγκες σε μέρη που έχουν πληγεί στη Θεσσαλία, δηλαδή σε περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας, Τρικάλων, Λαρίσης και Καρδίτσας.
Για τον σκοπό αυτόν η Παγκόσμια Συνομοσπονδία Θεσσαλών θα συνεργαστεί με τοπικούς φορείς ή συλλόγους.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass