Συγκέντρωση σχολικών ειδών για τους πλημμυροπαθείς

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ - ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ

Δημοσίευση: 15 Σεπ 2023 13:15

Σχολικά είδη για παιδιά πλημμυροπαθών οικογενειών συγκεντρώνονται σήμερα Παρασκευή 15 και αύριο Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου, από τις 10.30 π.μ. έως τις 13:30 και από τις 19:00 έως τις 21:00, στο περίπτερο του Δήμου Λαρισαίων, στην Κεντρική πλατεία Λάρισας (Πλατεία Δημ. Σάπκα).


Η δράση αυτή είναι πρωτοβουλία του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας του Δήμου Λαρισαίων, μέλη του οποίου από την πρώτη στιγμή της δοκιμασίας που περνάει η πόλη της Λάρισας και τα χωριά του Δήμου Λαρισαίων βρίσκονται στην πρώτη γραμμή.
Στο πλαίσιο της αλληλεγγύης που πρεσβεύει αυτός ο θεσμός, ενώνει τις δυνάμεις του με το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λαρισαίων και διοργανώνει δράση συγκέντρωσης σχολικών ειδών.
Τα είδη που συγκεντρώνονται είναι σχολικές τσάντες, μολύβια, τετράδια, στυλό, γόμες, μαρκαδόροι, χάρακες, ξυλομπογιές, μπλοκ ζωγραφικής και όλα όσα χρειάζονται οι μαθητές/-τριες για το σχολείο τους. Τα σχολικά είδη που θα προσφερθούν θα πρέπει να είναι καινούργια, σε άριστη κατάσταση, έτοιμα να χρησιμοποιηθούν.
Επίσης, όσα βιβλιοπωλεία της Λάρισας επιθυμούν να προσφέρουν σχολικά είδη για τα παιδιά του Δήμου Λαρισαίων, μπορούν να τα συγκεντρώσουν, να τα ετοιμάσουν σε κούτες και να τα παραδώσουν τις μέρες της δράσης, στο περίπτερο του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας στην Κεντρική πλατεία Λάρισας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass