Αποχαιρέτησαν το καλοκαίρι στο Καστρί Λουτρό

Σε γιορτή που οργάνωσε ο τοπικός εξωραϊστικός σύλλογος

Δημοσίευση: 21 Αυγ 2023 10:30

Μεγάλη ήταν η συμμετοχή του κόσμου στην αποχαιρετιστήρια γιορτή του Εξωραϊστικού Συλλόγου Καστρί Λουτρό του Δήμου Τεμπών, που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τον Δ.Ο.Π.Α.ΠΕ.Π. του Δήμου Τεμπών.


Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο δήμαρχος Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο Δ.Ο.Π.Α.ΠΕ.Π., κ. Γιώργο Νικολάου, ο δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απόστολος Καλογιάννης, ο γενικός γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης κ. Κώστας Τζανακούλης, πρόεδροι συλλόγων και φορέων, και αρκετοί παραθεριστές και επισκέπτες.
Εξάλλου, ο δήμαρχος Τεμπών, συνοδευόμενος από τους αντιδημάρχους κ. Γιώργο Ντόντο και κ. Χρήστο Κρικώνη, επισκέφθηκε το Road Party που διοργανώθηκε στην Ελάτεια, σε συνεργασία με την πρόεδρο και τα μέλη του Μορφωτικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου Ελάτειας και τον Δ.Ο.Π.Α.ΠΕ.Π. του Δήμου Τεμπών.
Το Road Party («πάρτι στον δρόμο») κατακλύστηκε από νέες και νέους της Ελάτειας, της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Τεμπών, αλλά και κατοίκους της Λάρισας. Όλοι θαύμασαν τις ομορφιές του φυσικού τοπίου και διασκέδασαν με τις μουσικές στην ύπαιθρο μέχρι πρωίας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass