Προσλήψεις στη Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας

14 καθηγητών εκμάθησης εικαστικών - καλλιτεχνικών μαθημάτων

Δημοσίευση: 20 Αυγ 2023 11:00

Στην πρόσληψη 14 καθηγητών εκμάθησης εικαστικών-καλλιτεχνικών μαθημάτων (ζωγραφική, κεραμική, χαρακτική) προχωρά η Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας – Μουσείου Γ.Ι. Κατσίγρα, για τη λειτουργία των καλλιτεχνικών-εικαστικών ερασιτεχνικών τμημάτων του Ελεύθερου Εργαστηρίου Εικαστικών και Εφαρμοσμένων.


Σε προκήρυξή της ανακοινώνει ότι η πρόσληψη θα γίνει με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου επί ωρομισθία, η μισθοδοσία του οποίου θ’ αντιμετωπίζεται αποκλειστικά και μόνο από το αντίτιμο που θα καταβάλλουν οι ωφελούμενοι δημότες, διάρκειας από την ημερομηνία πρόσληψης έως και 31/5/2024.
Αναλυτικά οι ειδικότητες είναι οι εξής: Δώδεκα καθηγητές-τριες Π.Ε. Καλών Τεχνών ζωγράφοι (ως 8 μήνες), ένας/μία Π.Ε. Καλών Τεχνών χαράκτες (ως 8 μήνες) και ένας/μία Δ.Ε. Κεραμικής-αγγειοπλαστικής (ως 8 μήνες).
Οι υποψήφιοι όλων των ειδικοτήτων πρέπει να είναι ηλικίας από 18 ετών συμπληρωμένα έως 67 ετών. Κατ’ εξαίρεση, όσοι έχουν συμπληρώσει το εξηκοστό έβδομο (67ο) έτος της ηλικίας και δεν έχουν συνταξιοδοτηθεί από το δημόσιο ταμείο ή άλλον ασφαλιστικό φορέα, μπορούν να συμμετέχουν σε διαδικασίες πρόσληψης προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου έως το εβδομηκοστό (70ό) έτος της ηλικίας τους.
Οι ενδιαφερόμενοι/-ες μπορούν να υποβάλουν αιτήσεις στα γραφεία της Δημοτικής Πινακοθήκης Λάρισας-Μουσείο Γ.Ι Κατσίγρα (Δευτέρα - Παρασκευή και ώρες 9.00 π.μ. - 14.00), είτε αυτοπροσώπως κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού, τηλ.: 2410-670.496, 2410-623.615, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή ή μέσω της εφαρμογής gov.gr, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: Γ. Παπανδρέου 2, 41334, Λάρισα (με επισυναπτόμενα δικαιολογητικά), είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση info@katsigrasmuseum.gr σε ενιαίο αρχείο.
Η εν λόγω προκήρυξη, καθώς και το έντυπο της αίτησης για συμμετοχή, αναρτήθηκε στο site www.katsigrasmuseum.gr. Επίσης, θα αναρτηθεί στη Διαύγεια.
Η επιλογή των υποψηφίων θα γίνει από επιτροπή επιλογής προσωπικού που συστάθηκε με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Πινακοθήκης Λάρισας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass