Αρχίζουν οι δράσεις στη Ραψάνη

ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΑΥΤΟΒΟΗΘΕΙΑΣ - «ΞΕΝΩΝΑΣ ΡΑΨΑΝΗΣ»

Δημοσίευση: 01 Αυγ 2023 11:30

Το Πρόγραμμα Προαγωγής Αυτοβοήθειας - «Ξενώνας Ραψάνης» του Α.Π.Θ. ανακοινώνει για μία ακόμα χρονιά, την έναρξη των αυγουστιάτικων δράσεων εκπαιδευτικού, πολιτιστικού και κοινωνικού χαρακτήρα στη Ραψάνη, με ένα δυναμικό διήμερο ψυχαγωγικών και δημιουργικών δράσεων, σήμερα 1 και αύριο 2 Αυγούστου 2023.


Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, «σήμερα, Τρίτη 1η Αυγούστου και ώρα 19:00, στον προαύλειο χώρο της εκκλησίας του Αγίου Αθανασίου Ραψάνης, θα πραγματοποιηθεί Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα από την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών Δήμου Λαρισαίων και τον “Μύλο Παππά-Μουσείο Σιτηρών και Αλεύρων”, με τίτλο “Κάρτες, επιστολικά δελτάρια για μικρούς και μεγάλους!”. Τι είναι τα επιστολικά δελτάρια και οι καρτ-ποστάλ; Τι απεικονίζουν συνήθως οι κάρτες; Για ποιον λόγο αλληλογραφούν οι άνθρωποι μ’ αυτόν τον τρόπο; Μια βιωματική γνωριμία με μια άλλη μορφή επικοινωνίας και μία προσέγγιση στις όψεις του ωραίου σε κάθε τόπο, όπως αυτές αποτυπώνονται στις κάρτες κάθε εποχής. Φτιάχνουμε τις δικές μας ταχυδρομήσιμες κάρτες, έτοιμες να ταξιδέψουν γεμάτες καλοκαιρινές ευχές και αναμνήσεις διακοπών!
Τον σχεδιασμό και την επιμέλεια του Προγράμματος έχει η Κωνσταντίνα Κόντσα, αρχαιολόγος-κοινωνική ανθρωπολόγος, επιστημονικά υπεύθυνη του Μουσείου Σιτηρών και Αλεύρων και οι συντελεστές Υλοποίησης είναι οι Νικολέττα Νταγγάρα, πολιτιστική διαχειρίστρια του Μουσείου Σιτηρών και Αλεύρων, Δήμητρα Τζήτσκα, κοινωνική ανθρωπολόγος και Δήμητρα Μορουσού, κοινωνική ανθρωπολόγος.
Αύριο, Τετάρτη 02/08 και ώρα 20:00, θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο της Ραψάνης φιλικός αγώνας βόλεϊ νέων της Ραψάνης, “Μελιτζάνες Vs Κολοκύθια”. Στόχος της δράσης αυτής είναι να προάγουμε το ομαδικό πνεύμα και τη συνεργασία, μέσα από μία συμμετοχική δραστηριότητα. Με άξονα την ευγενή άμιλλα, φοράμε τα αθλητικά μας και ετοιμαζόμαστε για ένα αξέχαστο παιχνίδι, στο οποίο είμαστε όλοι και όλες νικητές και νικήτριες! Σας περιμένουμε, να περάσουμε μαζί, ένα δημιουργικό και ευφάνταστο διήμερογεμάτο ζωντάνια» καταλήγει η σχετική ανακοίνωση. Οι δράσεις θα συνεχιστούν μέχρι και τις 24 Αυγούστου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass