Ιδρύθηκε Οικιστικός Σύλλογος «Ανατολική Ρωμυλία»

ΑΠΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟΥΧΟΥΣ ΣΤΟ ΠΟΛΥΔΕΝΔΡΙ - Ο ΧΡ. ΣΙΔΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ Δ.Σ.

Δημοσίευση: 07 Ιουλ 2023 15:02

Στην ίδρυση Οικιστικού Συλλόγου Οικοπεδούχων Πολυδενδρίου Αγιάς «Ανατολική Ρωμυλία»

προχώρησαν προ ημερών οικοπεδούχοι του Πολυδενδρίου Αγιάς, οι οποίοι συγκεντρώθηκαν στο Πολιτιστικό Κέντρο Φιλιππούπολης και συνέταξαν νέο καταστατικό για να επαναπροσδιοριστούν στοχευμένες ενέργειες και δράσεις, έτσι ώστε ο Οικισμός που πλέον αναγνωρίστηκε από την Πολιτεία να κάνει πράξη το Σχέδιο Εφαρμογής.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της νέας Διοίκησης «ο Οικισμός εντάχθηκε στο σχέδιο ΠΕΡΠΟ, στο οποίο μπορεί να γίνουν συγκεκριμένες οικοδομικές δράσεις. Η συνολική έκταση του οικισμού είναι 197 στρέμματα και αποτελείται από 800 τεμάχια και 250 περίπου ιδιοκτήτες. Έχουν οριοθετηθεί οι δρόμοι, οι κοινόχρηστοι χώροι και οι ενότητες των τεμαχίων. Οι οικοπεδούχοι (ιδιοκτήτες ή κληρονόμοι) προέρχονται από διάφορες περιοχές, όπως Λάρισα, Αγιά, Ελασσόνα, Κοιλάδα, Νέες Καρυές, Δίλοφο, Νίκαια, Χάλκη, Γιάννουλη, Μάνδρα, Φαλάνη, Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Πειραιά. Ο άμεσος στόχος είναι να ενημερωθούν όσο είναι δυνατόν περισσότεροι οικοπεδούχοι, έτσι ώστε να γίνουν οι πράξεις εφαρμογής σύντομα. Στο επόμενο διάστημα θα ανακοινωθούν στοχευμένες δράσεις και εκδηλώσεις για τη γνωριμία των μελών και την εύρεση οικονομικών πόρων για την πραγματοποίηση των στόχων του συλλόγου».Η ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ
Στις εκλογές που έγιναν στις 18/6/2023 εκλέχθηκε νέο Δ.Σ. αποτελούμενο από τους παρακάτω: Πρόεδρος Σιδερόπουλος Χρήστος, αντιπρόεδρος Γκιόκα Αγγελική, γραμματέας Παπακωνσταντίνου - Μοσχίδου Λεμονιά, ταμίας Κωσταρέλος Βασίλειος, τακτικό μέλος Νούλας Νικόλαος, αναπληρωματικά μέλη Μποχώρης Πασχάλης, Παπαμιχαήλ Δημήτρης.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass