Νέα επιχορήγηση επιχειρηματιών στην Π.Ε. Λάρισας

ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «LEADER 2014-2020» ΣΕ ΤΟΜΕΙΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ, ΕΜΠΟΡΙΑΣ, ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΠΡΙΟΪΟΝΤΩΝ κ.ά. -ΕΩΣ ΤΙΣ 8 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ

Δημοσίευση: 07 Ιουλ 2023 14:26

Ο Αναπτυξιακός Οργανισμός Τοπικής Αυτοδιοίκησης Νομού Λάρισας («ΑΕΝΟΛ Α.Ε.»)

υλοποιεί το πρόγραμμα «CLLD/LEADER2014-2020», για την Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας., που θα εφαρμοστεί στο σύνολο των Δημοτικών - Τοπικών Κοινοτήτων της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας, με εξαίρεση την πόλη της Λάρισας. Στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος και μετά την κατανομή επιπλέον πόρων, ο Οργανισμός έχει ανακοινώσει τη δεύτερη πρόσκληση για την υποβολή προτάσεων - πράξεων ιδιωτικού χαρακτήρα, στο πλαίσιο του μέτρου 19 «Τοπική Ανάπτυξη με Πρωτοβουλία Τοπικών Κοινοτήτων» (ΤΑΠΤοΚ) του ΠΑΑ 2014-2020 και Υπομέτρου 19.2: Στήριξη Υλοποίησης Πράξεων στο πλαίσιο της στρατηγικής «ΤΑΠΤοΚ».
Στο πλαίσιο της παρούσας πρόσκλησης δύναται να χρηματοδοτηθούν πράξεις ιδιωτικού χαρακτήρα που συμβάλουν στην ανάπτυξη / βελτίωση της επιχειρηματικότητας και ανταγωνιστικότητας της περιοχή εφαρμογής σε εξειδικευμένους τομείς, περιοχές ή δικαιούχους και στην οριζόντια ενίσχυση στην ανάπτυξη / βελτίωση της επιχειρηματικότητας και ανταγωνιστικότητας της περιοχή εφαρμογής, για την επίτευξη των στόχων της εγκεκριμένης τοπικής δράσης.
Ειδικότερα, οι υποδράσεις που αποτελούν αντικείμενο της δεύτερης πρόσκλησης για την υποβολή προτάσεων πράξεων Ιδιωτικού Χαρακτήρα, είναι οι ακόλουθες:
-Επενδύσεων στον τομέα του τουρισμού με σκοπό την εξυπηρέτηση ειδικών στόχων της τοπικής στρατηγικής (δημόσια δαπάνη 150.000 ευρώ).
-Οριζόντια εφαρμογή μεταποίησης, εμπορίας και/ή ανάπτυξης γεωργικών προϊόντων με αποτέλεσμα γεωργικό προϊόν με σκοπό την εξυπηρέτηση των στόχων της τοπικής στρατηγικής (δημόσια δαπάνη 300.000 ευρώ)
-Οριζόντια εφαρμογή ενίσχυσης επενδύσεων στον τομέα του τουρισμού με σκοπό την εξυπηρέτηση των στόχων της τοπικής στρατηγικής (δημόσια δαπάνη 650.000 ευρώ).
Οι αιτήσεις στήριξης υποβάλλονται ηλεκτρονικά στο ΠΣΚΕ και σε φυσικό φάκελο στην ΟΤΔ «ΑΕΝΟΛ Α.Ε.».
Η υποβολή προτάσεων, των ενδιαφερομένων, συνεχίζεται ως και τις 4 Αυγούστου (και ώρα 15:00).
Η συγχρηματοδοτούμενη δημόσια δαπάνη της τρέχουσας πρόσκλησης ανέρχεται ενδεικτικά στο ύψος του 1,1 εκατ. ευρώ.
Το ύψος της επιχορήγησης υπολογίζεται βάσει των επιλέξιμων δαπανών. Το ποσοστό ενίσχυσης κυμαίνεται από 50% έως 70% ανάλογα με τη δράση.
Για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με την υποβολή των αιτήσεων στήριξης και άλλες διευκρινίσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην ιστοσελίδα της ΑΕΝΟΛ Α.Ε., http:/www.aenol.gr/ και στα γραφεία της εταιρείας: οδός 6ης Οκτωβρίου 165 Ελασσόνα, ΤΚ: 40 200, υπεύθυνοι πληροφόρησης οι κ. Μπασδέκη Σεβαστή, Σαμαρά Φανή, τηλέφωνο 2493-024.222, e-mail: info@aenol.gr, οδός Πανός 13, Λάρισα, 3ος όροφος, υπεύθυνη πληροφόρησης: Παπαγεωργίου Ιωάννα, τηλέφωνο: 2410-284.824.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass