Σύντομες Ειδήσεις

Δημοσίευση: 28 Ιουν 2023 12:50

Τιμάται η μάχη της σημαίας


ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ
Η Επιτροπή Ιστορικής Μνήμης και Παράδοσης Νομού Λάρισας θα τιμήσει για δωδέκατη συνεχή χρονιά με επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων τους πεσόντες του 1/38 Συντάγματος Ευζώνων το 1917 στη «Μάχη της Σημαίας».
Η εκδήλωση θα γίνει μεθαύριο Παρασκευή 30 Ιουνίου, στις 11.00 π.μ., στον χώρο του μνημείου, το οποίο βρίσκεται στην οδό Καρδίτσης, μπροστά στο Κλειστό Γυμναστήριο, πριν τη διασταύρωση για το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο. Ομιλητής θα είναι ο κ. Κώστας Βαϊούλης, καθηγητής, ιστορικός ερευνητής, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Λαρισαίων Κοινόν».

 

Μέρες Αλωνάρη στην Ποταμιά
ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 2 ΙΟΥΛΙΟΥ
ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε»)
Ο Δήμος Αγιάς και η Περιφέρεια Θεσσαλίας, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γυναικών Ποταμιάς και την Κοινότητα Ποταμιάς, διοργανώνουν, την Κυριακή 2 Ιουλίου και ώρα 8:30 μ.μ., την εκδήλωση «Μέρες Αλωνάρη – Τα Τραγούδια μας», στην πλατεία της Ποταμιάς.
Κύριο θέμα της φετινής εκδήλωσης είναι η αναβίωση τραγουδιών της περιοχής, τα οποία θα αποδώσουν κυρίες της Ποταμιάς. Επίσης, θα ακουστούν τραγούδια από τη χορωδία του Πολιτιστικού Εξωραϊστικού Συλλόγου Μεταξοχωρίου και θα παρουσιαστούν παραδοσιακοί χοροί από το χορευτικό τμήμα ενηλίκων του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Αγιωτών «Μιλτιάδης Δάλλας».
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα είναι επισκέψιμο το Λαογραφικό Μουσείο του χωριού και το Αναγνωστήριο «Νίκος Ψημμένος».

 

Αρχαιρεσίες στο Δίκτυο Καλλιτεχνών επ. Ελασσόνας
Το Δίκτυο Καλλιτεχνών και Επιστημόνων για την ανάπτυξη της Επαρχίας Ελασσόνας (ΔΙ.Κ.Ε.ΕΛ.) με τίτλο «Κέντρο Λόγου, Τέχνης και Κοινωνικής Δράσης» προκηρύσσει εκλογές και καλεί όλα τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου να στηρίξουν με την ψήφο τους το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου, την ερχόμενη Κυριακή 2 Ιουλίου, από τις 11 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι, στην αίθουσα του Κ.Π.Ε. Κισσάβου – Ελασσόνας (είσοδος από το ποτάμι).
Ο Σύλλογος προσκαλεί επίσης και κάθε ενδιαφερόμενο/-η που επιθυμεί να λάβει ενεργό δράση στην παράδοση και τον πολιτισμό του τόπου μας, να υποβάλει την υποψηφιότητά του/της για τη συμμετοχή του/της στο ψηφοδέλτιο στο τηλ. 6976-832.232, έως μεθαύριο Παρασκευή 30 Ιουνίου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass