«Πέφτει ξύλο» από το 1ο ΓΕΛ Φαρσάλων

ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Δημοσίευση: 28 Ιουν 2023 14:05

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)
Με απόλυτη επιτυχία ανέβηκαν οι δύο θεατρικές παραστάσεις του 1ου ΓΕΛ Φαρσάλων με το κλείσιμο της σχολικής χρονιάς στο Πολιτιστικό Κέντρο στα Φάρσαλα.

Ο τίτλος της αφίσας «Πέφτει ξύλο» που σχεδιάστηκε από τη Βασιλική Ντοκούζη, φοιτήτρια της Σχολής Καλών Τεχνών Θεσσαλονίκης, αποτελούσε έμμεσα ένα μήνυμα ενάντια στην κάθε είδους βία και κακοποίηση των γυναικών, γι’ αυτό και τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν θα ενισχύσουν τον φιλανθρωπικό Σύλλογο «Η Αγκαλιά».
Το μήνυμα αυτό μετέφεραν με το ταλέντο τους στους θεατές οι ηθοποιοί μέσω κωμικοτραγικών καταστάσεων και παρεξηγήσεων της καθημερινότητας. Το κοινό ενθουσιασμένο καταχειροκρότησε την προσπάθεια των μαθητών και ψυχαγωγήθηκε τόσο με τους έξυπνους διαλόγους και τις ατάκες επί σκηνής όσο και με τα τραγούδια που έπαιξαν και ερμήνευσαν οι ταλαντούχοι μουσικοί Γιώργος Δραγάζης (κιθάρα και τραγούδι), Αλέξανδρος Τσουμάνης (κλαρίνο), Ανδρέας Ανδρεόπουλος (κιθάρα και μπαγλαμαδάκι), Θωμάς Ζάντζας-μαθητής της Α’ Λυκείου (πιάνο).
Η Διεύθυνση, ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων συγχαίρουν όλους τους συντελεστές της παράστασης - τη θεατρική ομάδα του σχολείου με τους ηθοποιούς Αναστασία Καμπούρη, Ευαγγελία Κατσαβριά, Ελένη Μαργαριτοπούλου, Κωνσταντίνο Ντοκούζη, Σπύρο Παλαμιώτη, Βάλια Πελεκάνου, Παύλο Τσιάμπα, Μαριέτα Μπανάκα, τις μαθήτριες του χορευτικού Μαίρη Καλτσά, Φωτεινή Μπιζούλα, Βάνα Ντούρα και Εύα Χαμορούσου που πλαισίωσαν την τελευταία σκηνή του έργου, τις μαθήτριες Χρυσήλια Τσιανάκα και Αποστολία Βουτσιλά, υπεύθυνες φωτισμού σκηνής, Φωτεινή Μπιζούλα και Μαριέτα Μπανάκα, υπεύθυνες ρύθμισης ήχου, καθώς και τη Ζωή Θανοπούλου και τις αδερφές Ψαρογιώργου Ευαγγελία και Κατερίνα για το στήσιμο των σκηνικών. Επίσης, ευχαριστούν θερμά τον Δήμο Φαρσάλων, τη Μουσική Σχολή Ο.Π.Α.Κ.Π.Α., τους χορηγούς και όσους συμπολίτες μας στήριξαν άμεσα ή έμμεσα τη σχολική αυτή δράση του 1ου ΓΕΛ Φαρσάλων, που είχε ως στόχο να προάγει το πνεύμα συνεργασίας και ομαδικότητας των μαθητών και μαθητριών και να προωθήσει τα πολιτιστικά δρώμενα στην ευρύτερη κοινότητα. Υπεύθυνη εκπαιδευτικός η καθηγήτρια Αγγλικών Χρυσούλα Φούφα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass