Κ. Γουργουλιάνης και Γ. Πετράκος προσωρινοί κοσμήτορες του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

ΜΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΥΤΑΝΗ Χ. ΜΠΙΛΛΙΝΗ ΘΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ Ι. ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ ΚΑΙ Γ. ΣΤΑΜΟΥΛΗ -ΠΡΟΚΥΡΥΧΘΗΚΑΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΣΜΗΤΕΙΕΣ ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΚΗ

Δημοσίευση: 23 Ιουν 2023 15:12

Καθήκοντα κοσμητόρων για την εύρυθμη λειτουργία της Σχολής Επιστημών Υγείας

και της Πολυτεχνικής Σχολής αναλαμβάνουν προσωρινά οι δύο πρώην πρυτάνεις του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Κωνσταντίνος Γουργουλιάνης και Γιώργος Πετράκος. Η πρόταση ήρθε από τον νέο πρύτανη του Πανεπιστημίου Χαράλαμπο Μπιλλίνη, καθώς μετά την εκλογή του, και ο προηγούμενος κοσμήτορας της Σχολής Επιστημών, καθηγητής Παθολογίας - Νεφρολογίας του Τμήματος Ιατρικής Ιωάννης Στεφανίδης ετοιμάζεται να αναλάβει καθήκοντα αντιπρύτανη με αντικείμενο την έρευνα και καινοτομία και ο Καθηγητής (Τμ. Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών) κ. Γιώργος Σταμούλης που ήταν κοσμήτορας στην Πολυτεχνική Σχολή, εκλέχθηκε εσωτερικό μέλος στο Συμβούλιο Διοίκησης. Σύμφωνα με τον νέο πρύτανη Χ. Μπιλλίνη, οι Ι. Στεφανίδης και Γ. Πετράκος με μεγάλη εμπειρία σε ζητήματα διοίκησης, αναλαμβάνουν τις κοσμητείες μέχρι να διενεργηθούν οι εκλογές που όπως εκτιμά θα χρειαστούν περίπου 2 μήνες για να ολοκληρωθούν και δεν θα μπορούσαν οι σχολές να παραμείνουν ακέφαλες. Εν τω μεταξύ, τις επόμενες ημέρες αναμένεται και η κατανομή των αρμοδιοτήτων στους τέσσερις αντιπρυτάνεις του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.
ΝΑΤΑΣΑ ΠΟΛΥΓΕΝΗ

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass