Αιμοδοσία και ποδηλατοβόλτα στα Φάρσαλα

Από τον τοπικό Αιμοδοτικό Σύλλογο για την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη

Δημοσίευση: 12 Ιουν 2023 13:15

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)
Του Γ. Γκαντέλου
Ο Αιμοδοτικός Σύλλογος Φαρσάλων γιόρτασε χθες το πρωί στην πλατεία Δημαρχείου Φαρσάλων την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη με έναν ιδιαίτερο και ξεχωριστό τρόπο.


Τα μέλη της διοίκησης του Αιμοδοτικού επέλεξαν φέτος να γιορτάσουν κάπως διαφορετικά και, παράλληλα με την αιμοδοσία που ήταν σε εξέλιξη, έβαλαν στο επίκεντρο τα μικρά παιδιά δημιουργώντας μια ποδηλατοβόλτα στην πόλη των Φαρσάλων, δίνοντάς τους το ερέθισμα και το κίνητρο να είναι αυτοί οι αυριανοί μελλοντικοί αιμοδότες που θα συνεχίσουν να προσφέρουν στον Σύλλογο.
Τα παιδιά, συνοδεία της Αστυνομίας, των γονέων, της «bike dream team», των Ενεργών Πολιτών, εθελοντών και διασωστών, έκαναν μια συμβολική βόλτα εντός της πόλης και επέστρεψαν στην πλατεία, όπου ο Σύλλογος κλήρωσε ένα ποδήλατο για ένα παιδί και μοίρασε αναμνηστικούς επαίνους σε όλα τα παιδιά.
Παράλληλα, η πρόεδρος του Αιμοδοτικού κ. Σούλα Λούκουτου και το Δ.Σ. του Συλλόγου, πρόσφερε παρουσία της αντιδημάρχου Φαρσάλων κ. Σοφίας Χατζηπλή έναν απινιδωτή στον Δήμο Φαρσάλων, ο οποίος θα χορηγηθεί εκεί που υπάρχει ανάγκη. Η κ. Χατζηπλή ευχαρίστησε τον Σύλλογο και αναφέρθηκε στην προσφορά του Συλλόγου που συμπληρώνει σχεδόν 40 χρόνια και επιτελεί σημαντικό και κοινωνικό έργο στον τόπο. Χαιρετισμό στην εκδήλωση πραγματοποίησε και η γιατρός της αιμοδοσίας κ. Μαίρη Βασιλούδη, η οποία αναφέρθηκε στη σημασία της αιμοδοσίας και στα παιδιά, τα οποία θα αποτελέσουν τους μελλοντικούς αιμοδότες, δίνοντας συγχαρητήρια στον Σύλλογο για την πολύχρονη προσφορά του.
Από τη χθεσινή αιμοδοσία συγκεντρώθηκαν 66 μονάδες αίματος, οι οποίες θα προωθηθούν στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας για τις ανάγκες των αιμοδοτών.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν πλήθος κόσμου και επισήμων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass