«Το ΠΑΣΟΚ είναι δίπλα στον αγρότη»

ΣΤΟΝ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΌ ΠΥΡΓΕΤΟΥ ΧΘΕΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΝΙΚ. ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ - ΑΠΕΤΙΣΕ ΦΟΡΟ ΤΙΜΗΣ ΣΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟΥ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ

Δημοσίευση: 10 Ιουν 2023 14:04

«Το ΠΑΣΟΚ, με το πρόγραμμά του, προσπαθεί να είναι καθημερινά δίπλα

στον αγρότη. Θεωρούμε αναγκαία τη διασύνδεση του τουριστικού κλάδου, με τον πρωτογενή τομέα και τη μεταποίηση, ώστε να μη μετράμε μόνο -κάθε χρόνο- πόσα εκατομμύρια ταξιδιώτες επισκέπτονται τη χώρα μας, αλλά πόσοι από αυτούς έχουν γευτεί τα εγχώρια μεταποιημένα προϊόντα, έτσι ώστε τον χειμώνα να τα αναζητούν στα ράφια των χωρών από τις οποίες προέρχονται» τόνισε χθες από τον Πυργετό ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης.
Ο κ. Ανδρουλάκης, πλαισιωμένος από υποψήφιους βουλευτές Λάρισας του ΠΑΣΟΚ, επισκέφθηκε χθες το μεσημέρι τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Πυργετού, όπου ενημερώθηκε για την καλλιέργεια και τη μεταποίηση του ακτινιδίου, όπως και για τα προβλήματα του αγροτικού τομέα, των εργατών γης κ.λπ., από τον πρόεδρο του Συνεταιρισμού, Θαν. Ευθυμίου. Δήλωσε, μεταξύ άλλων, ότι «ως ΠΑΣΟΚ έχουμε προτεραιότητα να μειωθεί το κόστος παραγωγής, γι’ αυτό θεωρούμε ότι η πράσινη μετάβαση πρέπει να έχει κατά προτεραιότητα τη διασύνδεση με Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας σε κτηνοτρόφους, αγρότες, συνεταιρισμούς, μεταποιητές, ώστε να αντιμετωπίσουν την αύξηση του κόστους παραγωγής. Να έχουμε μια ανθεκτική παραγωγική βάση.
Επίσης, πρέπει να εκσυγχρονίσουμε τον κανονισμό του ΕΛΓΑ, ώστε να εντάξουμε τις φυσικές καταστροφές από την κλιματική αλλαγή, που είναι εδώ και συνεχώς τα προβλήματα θα πολλαπλασιάζονται. Και βέβαια πρέπει να μιλήσουμε για τους φυσικούς πόρους, όπως μιλάμε σήμερα για το κόστος ενέργειας. Πρέπει να γίνουν εκτεταμένα έργα αντιμετώπισης του μεγάλου ζητήματος ύδρευσης – άρδευσης, που υπάρχει στην ελληνική περιφέρεια». Ο κ. Ανδρουλάκης απέτισε φόρο τιμής στο Μνημείο του Μαρίνου Αντύπα, όπως απέτισε φόρο τιμής και στα θύματα του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη, μεταβαίνοντας στον τόπο της τραγωδίας κι αφήνοντας λίγα λουλούδια.      

Β.Κ.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass