ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ 1ης ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Μαζική κάθοδο στην Αθήνα ζητά το ΕΚΛ

Δημοσίευση: 18 Οκτ 2014 11:50 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 18:28

Κοινή συνέντευξη Τύπου παραχώρησαν χθες στα γραφεία του ΕΚΝΛ, ο πρόεδρος του Δ.Σ του Εργατικού Κέντρου Ν. Λάρισας, Τάσος Τσιαπλές, ο πρόεδρος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας των ΕΒΕ Ν. Λάρισας, Φαίδων Ζαμπούρας, το μέλος του Δ.Σ της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Ν. Λάρισας, Νίκος Μπαντόγιας και η πρόεδρος της Ενωσης Γυναικών Λάρισας (μέλος ΟΓΕ) Κική Καρυώτη, απευθύνοντας κάλεσμα συμμετοχής στο πανελλαδικό συλλαλητήριο που κάλεσε το ΠΑΜΕ για το Σάββατο 1 Νοεμβρίου, στην πλατεία Συντάγματος στην Αθήνα, στις 12 το μεσημέρι.

ΔΕΝ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΨΙΧΟΥΛΑ

 «Πρέπει , επισημάνθηκε στη συνέντευξη, να είμαστε εκεί, όλοι όσοι βιώνουμε τις βαριές συνέπειες της καπιταλιστικής κρίσης και των βάρβαρων ταξικών πολιτικών που υπηρετούν τα συμφέροντα των βιομηχάνων, των τραπεζιτών, των εφοπλιστών και των μεγαλοεπιχειρηματιών.

Οι άνεργοι που βυθίζονται στην απόγνωση, ιδιαίτερα οι νέοι που δεν βρίσκουν δουλειά, οι απλήρωτοι και ανασφάλιστοι, οι εργαζόμενοι που βιώνουν το τσάκισμα των μισθών, των εργασιακών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων, οι εργαζόμενοι στα προγράμματα ολιγόμηνης απασχόλησης με άθλιους μισθούς και χωρίς δικαιώματα. Η πλειοψηφία των συνταξιούχων που βλέπει η σύνταξή τους διαρκώς να μειώνεται και να μεγαλώνει η συμμετοχή τους στα φάρμακα και τους γιατρούς, οι αυτοαπασχολούμενοι που δεν μπορούν να αντέξουν τη φοροληστεία, να πληρώσουν τα ασφαλιστικά ταμεία, που βλέπουν να εκτοπίζονται όλο και περισσότεροι κάτω από την επέλαση των πολυεθνικών, οι μικροί αγροτοκτηνοτρόφοι που ξεκληρίζονται και δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα. Οι νέοι και οι γυναίκες που βιώνουν πιο έντονα όλα τα προβλήματα της λαϊκής οικογένειας.

Για να διαδηλώσουμε και να βροντοφωνάξουμε: «Δεν θα ζήσουμε με τα ψίχουλα».

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass