Τριήμερο με αίθριο καιρό

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΑΣ

Δημοσίευση: 02 Ιουν 2023 14:12

ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε») Του Νίκου Γουργιώτη

Τριήμερο Αγίου Πνεύματος καιρικά ήσυχο διαφαίνεται για την περιοχή του Δήμου Αγιάς με ευχάριστες

θερμοκρασίες και ήρεμες θάλασσες. Μετά από έναν ασυνήθιστα βροχερό Μάιο, ο Ιούνιος μπαίνει με καλές διαθέσεις και οι επιχειρηματίες στην παραλιακή κυρίως ζώνη ελπίζουν ότι ο κόσμος θα αρχίσει σιγά σιγά να κατεβαίνει για τα πρώτα μπάνια αρχής γενομένης από αυτό το Σαββατοκύριακο. Ο Αγιώτης ερασιτέχνης μετεωρολόγος Πάνος Αρχοντής προβλέπει στην έκταση του Δήμου Αγιάς για σήμερα Παρασκευή ηλιόλουστο καιρό με τοπικές νεφώσεις που θα αναπτυχθούν πρόσκαιρα τις μεσημεριανές - απογευματινές ώρες.
Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί 2 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 24/25 βαθμούς Κελσίου. Για αύριο Σάββατο, ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις που κατά περιόδους θα είναι αυξημένες. Οι άνεμοι θα είναι νοτιοανατολικοί 2 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 26 βαθμούς Κελσίου.
Για την Κυριακή ο κ. Αρχοντής προβλέπει ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις, οι οποίες τις μεσημεριανές – απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και στα ορεινά θα σημειωθούν μπόρες που ίσως πρόσκαιρα επηρεάσουν και πεδινές περιοχές κοντά σε βουνά. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 2-3 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 25-26 βαθμούς Κελσίου. Η Δευτέρα, εορτή του Αγίου Πνεύματος, θα ξεκινήσει στην περιοχή του Δήμου Αγιάς με ηλιοφάνεια, αλλά σταδιακά θα αναπτυχθούν νεφώσεις με πιθανότητα για πρόσκαιρη μπόρα στα ορεινά τις μεσημεριανές ώρες. Οι άνεμοι νοτιοανατολικοί 2 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 25-26 βαθμούς Κελσίου.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass