Προέκρινε κόμματα που ελέγχει και δημιούργησε κι άλλα ψεύτικα η ΝΔ

Ανέφερε από τη Λάρισα ο πρόεδρος της «Ελληνικής Λύσης», Κυρ. Βελόπουλος

Δημοσίευση: 08 Μαϊ 2023 14:24

«Η ΝΔ έκανε τα πάντα ώστε να μην υπάρχουν άλλα κόμματα. Θα έχετε διαβάσει

στον Τύπο, ακούτε για συνομιλίες στελεχών, με ακροδεξιούς λένε, ή όποιων κομμάτων με το Μέγαρο Μαξίμου. Μάλιστα προέκρινε κόμματα που ελέγχει και η ίδια και μάλιστα δημιούργησε fake κόμματα από το πουθενά η ΝΔ. H προσπάθειά της λοιπόν είναι να εξαφανίσει κάθε κόμμα που δεν τη βολεύει, να εξαφανίσει κάθε φωνή που δεν μπορεί να της αντισταθεί. Όχι η ΝΔ, ο ίδιος ο πρωθυπουργός. Δεν υπάρχει μεγαλύτερος φασισμός, μεγαλύτερη αντιδημοκρατική πράξη να κάνεις νόμο, να αλλάζεις τη σύνθεση του δικαστηρίου, ώστε να πετάξεις εκτός κόμματα», τόνισε χθες από τη Λάρισα ο πρόεδρος της «Ελληνικής Λύσης», Κυριάκος Βελόπουλος.
Στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας ο κ. Βελόπουλος βρέθηκε χθες στη Λάρισα, όπου συναντήθηκε με υποψήφιους βουλευτές, ενώ παραχώρησε συνέντευξη ασκώντας έντονη κριτική στα κόμματα που κυβέρνησαν τα προηγούμενα χρόνια, λέγοντας χαρακτηριστικά πως ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ «λένε ψέματα στον ελληνικό λαό», ενώ σχολιάζοντας τις θέσεις των κομμάτων ενόψει εκλογών, τόνισε πως «ελλείψει επιχειρηματολογίας», ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ έχουν «ξεπέσει σε βούρκο αντιπαλότητας με ύβρεις και συκοφαντίες με αγοραίο λόγο».
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΛΕΗΛΑΣΙΑΣ ΔΙΑ ΤΗΣ ΠΛΑΓΙΑΣ
Ο κ. Βελόπουλος επέκρινε επίσης τα «σενάρια αποστασιών που απεργάζεται το Μαξίμου», σημειώνοντας την «επιχείρηση λεηλασίας της Ελληνικής Λύσης δια της πλαγίας οδού».
Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης παρουσίασε τέλος τις θέσεις του για θέματα εξωτερικής πολιτικής λέγοντας ότι «η ΝΔ λειτουργεί μειοδοτικά» και πως υπάρχει συμφωνία όπου «η Ελλάδα θα απέχει από την άσκηση κυριαρχικών δικαιωμάτων, ενώ η Τουρκία θα απέχει από τις παραβιάσεις της διεθνούς νομιμότητας». Αναφέρθηκε επίσης στα προβλήματα των αγροτών και στο δημογραφικό, ενώ τέλος εκτενή αναφορά έκανε στην τραγωδία των Τεμπών, σημειώνοντας την ευθύνη των πολιτών οι οποίοι επιδοκιμάζουν με την ψήφο τους τη ΝΔ, τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass