Oι Παιδικοί Σταθμοί του Δ. Λαρισαίων στους Μύθους του Αισώπου

ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΥΚΛΟΘΙΑΣΟΥ «ΤΙΡΙΤΟΜΠΑ»

Δημοσίευση: 07 Μαϊ 2023 11:10

Μια ξεχωριστή θεατρική εμπειρία έχουν τη χαρά να απολαμβάνουν τα παιδιά των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Λαρισαίων παρακολουθώντας την κουκλοθεατρική παράσταση «Οι μύθοι του Αισώπου» στο Δημοτικό Κουκλοθέατρο στον Μύλο του Παππά.


Τα παιδιά μεταφέρονται στο μαγικό δάσος των παραμυθιών που ζωντανεύουν 13 κούκλες στην παράσταση που οργάνωσε ο Δημοτικός Κουκλοθίασος «Τιριτόμπα» με την επιμέλεια της κύριας Φωτεινής Καλούδη. ”Ο Τζίτζικας και ο Μέρμηγκας”, “Η αλεπού κι η κότα”, ”Ο λαγός και η χελώνα”, “Ο γάιδαρος που ήθελε να γίνει λιοντάρι” μεταφέρουν τη σοφία τους με λόγο απλό και κατανοητό διδάσκοντας σημαντικές αξίες ζωής.
Ο μεγάλος παραμυθάς Αίσωπος συνεχίζει να εμπνέει μικρούς και μεγάλους, καθώς οι ιστορίες του διατηρούν τον διαχρονικό χαρακτήρα τους και παραμένουν επίκαιρες χιλιάδες χρόνια μετά την εποχή τους. «Οι Μύθοι του Αισώπου» εντάσσονται στο πρόγραμμα όλων των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Λαρισαίων, ενώ την παράσταση της Τετάρτης 3 Μαΐου παρακολούθησαν ο αντιδήμαρχος Διοίκησης, Παιδείας και Διά Βίου Μάθησης κ. Δημήτρης Δεληγιάννης και η διευθύντρια Παιδείας κ. Σταυρούλα Μπαξεβάνου που έγιναν πάλι παιδιά, κοντά στα παιδιά. Σε μια εποχή που πολλές αρχές και αξίες καταρρίπτονται και αμφισβητούνται, η Διεύθυνση Παιδείας του Δήμου Λαρισαίων σπέρνει τον σπόρο της γνώσης που θα ανθίσει και θα καρπίσει σε όσους κρατούν το μέλλον στα χέρια τους, τα παιδιά.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass