Ολα έτοιμα για τον 5ο Ορεινό Αγώνα «Kissavos Marathon Race»

Κ. ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ: ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΙΣΣΑΒΟ

Δημοσίευση: 29 Απρ 2023 11:25

Αύριο Κυριακή 30 Απριλίου διοργανώνεται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας, τον Δήμο Αγιάς και τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Αγιάς ο 5ος Ορεινός Αγώνας KISSAVOS MARATHON RACE «Ευάγγελος Κουμπάρος». Οι διαδρομές του αγώνα είναι τέσσερις: 1η διαδρομή 40 km, 2η διαδρομή 21 km, 3η διαδρομή 12 km και 4η διαδρομή 1.500 μέτρα. Αφετηρία και τερματισμός είναι η πλατεία της Αγιάς. Τα παιδιά του Δημοτικού μπορούν να συμμετέχουν στον αγώνα 1.500 μέτρων στη διαδρομή Μεταξοχώρι – Αγιά, με εκκίνηση στο Μεταξοχώρι.

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν χθες οι διοργανωτές του αγώνα τόνισαν τα εξής:
Κώστας Αγοραστός, περιφερειάρχης Θεσσαλίας: «Πεντακόσιοι και πλέον αθλητές αναμένεται να συμμετέχουν στις τρεις διαδρομές του αγώνα, ενώ 200 παιδιά θα συμμετέχουν στην παιδική διαδρομή. Η Περιφέρεια Θεσσαλίας τα τελευταία χρόνια έχει αναβαθμίσει τις υποδομές του Κισσάβου, με οδικά έργα, με έργα νερού όπως το φράγμα Μπελμά που προχωρά και το νέο συρόμενο λιφτ που κατασκευάζουμε. Σε συνεργασία με τον δήμαρχο Αγιάς Αντώνη Γκουντάρα, τον μεγάλο χορηγό «Μήλα Αγιάς» και τους Δρομείς της Αγιάς ενώνουμε δυνάμεις και αναδεικνύουμε και αθλητικά τον Κίσσαβο με ένα μεγάλο αγώνα. Όλοι οι δρόμοι την Κυριακή οδηγούν στην Αγιά και στον Κίσσαβο».
Αντώνης Γκουντάρας, δήμαρχος Αγιάς: «Πρόκειται για ένα εξαιρετικό αγώνα και μια μεγάλη διοργάνωση. Αξίζουν συγχαρητήρια στα μέλη του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Αγιάς που ανέλαβαν πρωτοβουλία και τα τελευταία χρόνια διοργανώνουν ένα σπουδαίο αθλητικό γεγονός. Ένας γεγονός που στηρίζεται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας. Είναι μια μέρα χαράς αφιερωμένη στον αθλητισμό. Είναι μια μέρα μνήμης στη συνεισφορά του Ευάγγελου Κουμπάρου, που προς τιμήν του ονομάστηκε ο αγώνας».
Απόστολος Κουμπάρος, πρόεδρος Οργανωτικής Επιτροπής Αγώνα:
Ο φετινός μαραθώνιος είναι ο πέμπτος αγώνας που γίνεται τα τελευταία χρόνια. Οι διαδρομές είναι τέσσερις:
-Η α’ διαδρομή 40 km, μία απαιτητική διαδρομή για δυνατούς αθλητές.
- Η β’ διαδρομή 21 km, μία διαδρομή για λιγότερο δυνατούς αθλητές.
- Η γ’ διαδρομή 12 km, και μία διαδρομή στην οποία μπορούν να συμμετέχουν όλοι
και
- Η δ’ διαδρομή 1.500 μέτρων για παιδιά.
Αφετηρία και τερματισμός είναι η πλατεία της Αγιάς.
Επίσης, πέρα από το αθλητικό γεγονός, στην πλατεία της Αγιάς θα στηθεί μια αθλητική γιορτή με την προσφορά μήλων από τον μεγάλο χορηγό «Μήλα Αγιάς» και άλλων τοπικών εδεσμάτων που θα ετοιμάσει ο Σύλλογος Γυναικών Αγιάς».
*Στη συνέντευξη Τύπου συμμετείχαν ο αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Κώστας Καλαμπάκας, ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Αγιάς Νίκος Τσιαγκάλης και ο υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων της Οργανωτικής Επιτροπής του Αγώνα Μέμος Μαγαλιούλης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass