ΣΕΡΤΖΙΟ ΝΟΥΝΙΕΣ:

Παίκτες παίρνουν επίτηδες κόκκινες ή κίτρινες κάρτες!

*ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΕΛ * ΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΡΙΣΙΝΗ ΟΜΑΔΑ ΣΕ ΜΜΕ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟΥ, ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΛΗΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΕΝΟΣ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΙΚΗ *ΚΟΥΓΙΑΣ: ΘΑ ΠΡΟΒΩ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΝΟΜΙΜΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ, ΟΠΩΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ

Δημοσίευση: 29 Απρ 2023 11:35

Του Σωτ. Κέλλα
Συνέντευξη σε Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης της πατρίδας του έδωσε ο Ουρουγουανός παίκτης της ΠΑΕ ΑΕΛ Σέρτζιο Νούνιες, όπου, μεταξύ άλλων, αναφέρει ότι επειδή παίκτες είναι απλήρωτοι, δέχονται επίτηδες κόκκινες και κίτρινες κάρτες (όχι της ΑΕΛ, όπως ανέφερε σε διευκρινιστική του δήλωση).


Λέει χαρακτηριστικά: «Από τη στιγμή που οι ομάδες δεν πληρώνουν, ανακάλυψα ότι οι παίκτες παίρνουν κόκκινες ή δέχονται γκολ, γιατί το επίπεδο των στοιχημάτων είναι πολύ υψηλό! Μπορεί να περιμένετε τα πάντα!».
Αναφορά στη συγκεκριμένη συνέντευξη κάνει και στην ΑΕΛ και υποστηρίζει μεταξύ άλλων τα εξής: «Μένω σε ξενοδοχείο από τότε που ήρθα στην Ελλάδα, τον Ιανουάριο και ακόμη δεν μου έχουν βρει σπίτι. Ευτυχώς, είμαι με την κοπέλα μου που μιλά Αγγλικά και μπορώ να επικοινωνήσω μέσω εκείνης. Πήγα στο γραφείο της ομάδας και τσακώθηκα για τα χρήματά μου. Το συμβόλαιο που υπέγραψα προβλέπει σπίτι και αυτοκίνητο, αλλά δεν μου έδωσαν τίποτα». Το βράδυ της ίδιας μέρας ο παίκτης το διέψευσε λέγοντας πως: «Τέλος, η καθυστέρηση της καταβολής των αποδοχών μου για τον Ιανουάριο, σχετίζεται, σύμφωνα με τα όσα μου εξήγησαν από την ΠΑΕ, σε ζήτημα γραφειοκρατίας, λόγω της ξένης υπηκοότητάς μου και δηλώνω επίσης ότι μέχρι και τον Μάρτιο του 2023 έχω εξοφληθεί πλήρως και ολοσχερώς από την ΠΑΕ ΑΕΛ».
Για το γεγονός ότι δεν παίζει, είπε τα εξής: «Είπαν ότι δεν έπαιξα λόγω τραυματισμού στον αστράγαλο. Τώρα λένε στα ΜΜΕ ότι δεν παίζω λόγω διαστρέμματος, αλλά είναι ψέματα. Είμαι στο 100%, αλλά δεν μπορώ να το επικοινωνήσω».
Ο ίδιος λέει, επίσης, ότι είχε μόνο 10 ευρώ και δεν μπορούσε να φάει, ενώ εγκωμιάζει την 20χρονη κοπέλα του Τζουλιέτα που ξέρει Αγγλικά και είναι η μόνη διέξοδος για να έρθει σε επικοινωνία (ασχολείται με τον σχεδιασμό μέσων κοινωνικής δικτύωσης).
Μάλιστα, για τους συμπαίκτες του αναφέρει πως: «Η επικοινωνία με τους συμπαίκτες μου είναι πολύ δύσκολη λόγω της γλώσσας και είναι λίγο απόμακροι».
Πάντως, χθες μέλος του αγωνιστικού τμήματος της ΠΑΕ ΑΕΛ μάς λέει ότι δεν γνωρίζει για τη συμφωνία που έκανε ο παίκτης με την ΠΑΕ ΑΕΛ στα οικονομικά, αλλά αγωνιστικά ο ίδιος έλεγε ότι είναι τραυματίας μετά το φιλικό με τον Ηρακλή Λάρισας, ενώ για τους συμπαίκτες του είναι μάλλον άδικος, καθώς ποτέ μέχρι τώρα δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα και ανέφερε παράδειγμα άλλων παικτών.
Επίσης, συμπαίκτης του μας έλεγε ότι: «Πώς είναι δυνατόν αυτός που έπαιξε τρία παιχνίδια να ξέρει τι γίνεται στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Του φερθήκαμε άψογα, όπως σε όλους όσοι έρχονται στην ομάδα». Ένας συμπαίκτης του στην απάντησή του στην ομαδική που διατηρούν παίκτες έγραψε απευθυνόμενος στον ίδιο: «Είσαι πολύ...».
Η ουσία είναι ότι η συγκεκριμένη συνέντευξη ταξίδεψε σε όλο τον κόσμο και δεν ήταν η καλύτερη εικόνα για την ομάδα της ΑΕΛ και το ελληνικό ποδόσφαιρο με αυτά που είπε, ενώ σε κάποια στιγμή είπε ότι έμαθε για πρόεδρο (όχι της ΑΕΛ) που κυκλοφορούσε με τρεις-τέσσερις σωματοφύλακες (δεν είναι αναφορά στη λαρισινή ομάδα σε καμία περίπτωση).
Ο ίδιος στη γραπτή δήλωσή του ανέφερε πως: «Σε ό,τι αφορά την αναφορά μου στο στοίχημα, δεν έχει σε καμία περίπτωση σχέση με την ΠΑΕ ΑΕΛ, ούτε με τους συμπαίκτες μου.
Η αναφορά μου έχει να κάνει με τις συνθήκες που δυστυχώς επικρατούν στη δεύτερη κατηγορία επαγγελματικού ποδοσφαίρου της Ελλάδας.
Επιπλέον, η διοίκηση και οι ιδιοκτήτες της ΠΑΕ ΑΕΛ, όπως ενημερώθηκα από τους συμπαίκτες μου και όλους τους Λαρισαίους, καταβάλλουν μεγάλες προσπάθειες και επενδύουν πολλά χρήματα για να χτίσουν μια σταθερή υποδομή στην ομάδα».
ΔΗΛΩΣΗ ΚΟΥΓΙΑ
«Θα προβώ σε όλες τις νόμιμες ενέργειες, ώστε να καταστούν άμεσα απαιτητές όλες οι προς εμέ οικονομικές υποχρεώσεις τους, όπως προβλέπει το συμβόλαιο που έχουμε υπογράψει, εκτός του να επανέλθω στην ιδιοκτησία της ΑΕΛ, δυνατότητα την οποίαν έχω ανά πάσα στιγμή». Αυτό αναφέρει σε γραπτή του δήλωση χθες ο πρώην μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας με αφορμή την καθυστέρηση καταβολής δόσεων, όπως υποστηρίζει.
Αναφέρει, μεταξύ άλλων, χαρακτηριστικά τα εξής: «Τις μετοχές της ΑΕΛ πούλησα στον νέο ιδιοκτήτη μαζί μ’ ένα προπονητικό κέντρο 100 και πλέον στρεμμάτων με 4 γήπεδα, με εγκαταστάσεις 1.000 τ.μ., ένα υπερσύγχρονο πούλμαν και 32 νεαρούς παίκτες, εκ των οποίων οι 22 ήταν Λαρισαίοι και σήμερα όλοι αγωνίζονται στη βασική 11άδα έναντι ανύπαρκτου τιμήματος σε 44 μηνιαίες δόσεις, εκ των οποίων έχω εισπράξει μόνο 125.000 ευρώ από τον Ιούλιο μέχρι σήμερα.
Τα δήθεν χρέη των 5.000.000 ευρώ ήταν μόνο 1.700.000 ευρώ στην Εφορία και στο ΙΚΑ, ρυθμισμένα όμως σε 100 δόσεις, γι’ αυτό και η ΑΕΛ είχε φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα, και 500.000 ευρώ χρέη σε ξένους ποδοσφαιριστές.
Στον κύριο νέο ιδιοκτήτη της ΑΕΛ και στον εξαιρετικό αδελφό του δηλώνω ότι εάν δεν προβούν σε δημόσια δήλωση που να επιβεβαιώνουν την αλήθεια των όσων σήμερα ισχυρίζομαι, θα προβώ σε όλες τις νόμιμες ενέργειες, ώστε να καταστούν άμεσα απαιτητές όλες οι προς εμέ οικονομικές υποχρεώσεις τους, όπως προβλέπει το συμβόλαιο που έχουμε υπογράψει, εκτός του να επανέλθω στην ιδιοκτησία της ΑΕΛ, δυνατότητα την οποίαν έχω ανά πάσα στιγμή, αφού υπάρχουν πολύμηνες καθυστερήσεις των προς εμέ οικονομικών υποχρεώσεών τους, αφού πλέον είμαι προ της οριστικής – τυπικής συμφωνίας για την αγορά των μετοχών του ιστορικού Ηρακλή Θεσσαλονίκης».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass