Διήμερο επαγγελματικού προσανατολισμού

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΓΙΑ ΣΧΟΛΕΣ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟ

Δημοσίευση: 28 Απρ 2023 14:18

Ξεκίνησαν χθες οι εργασίες της διημερίδας σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού

που απευθύνεται στους μαθητές και μαθήτριες της Γ’ τάξης Γενικού και Επαγγελματικού Λυκείου των σχολείων της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας με θέμα «Σπουδές & Επαγγέλματα μετά το Λύκειο». Η διημερίδα που διοργανώνεται από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας μέσω του γραφείου Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού πραγματοποιείται από τις 9 το πρωί έως 2 το μεσημέρι, στο Αμφιθέατρο του Μουσικού Σχολείου Λάρισας (Τάσου Λειβαδίτη 20, Νέα Πολιτεία).
Στη διημερίδα, που έχει σκοπό την πληρέστερη ενημέρωση των μαθητών/-τριων λίγο πριν τη συμπλήρωση των μηχανογραφικών, παρουσιάζονται για κάθε επιστημονικό πεδίο, οι σχολές, τα επαγγέλματα (περίγραμμα), τα επαγγελματικά δικαιώματα, αλλά και οι ανάγκες της αγοράς. Το πρόγραμμα της διημερίδας περιλαμβάνει παρουσιάσεις από εκπροσώπους όλων των ένστολων επαγγελμάτων, καθηγητές σχολών της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, αλλά και επαγγελματίες των τεσσάρων επιστημονικών πεδίων. Η διημερίδα βιντεοσκοπείται και θα αναρτηθεί εκ των υστέρων στο YouTube, στο κανάλι της ΔΔΕ Λάρισας, ώστε να είναι διαθέσιμη για τους μαθητές και τις μαθήτριες που επιθυμούν να την παρακολουθήσουν διαδικτυακά.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass