«Καζάνι που βράζει» ο Κτηνοτροφικός Σύλλογος Τυρνάβου

ΝΕΑ ΕΣΤΙΑ ΑΝΤΙΠΑΛΟΤΗΤΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ Ο ΧΩΡΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ - ΤΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΣΠΑΝΟΓΙΑΝΝΗ

Δημοσίευση: 26 Απρ 2023 14:16

Τέσσερις ημέρες πριν τις εκλογές της Κυριακής, ο Κτηνοτροφικός Σύλλογος Τυρνάβου είναι «καζάνι που βράζει».

Νέα εστία αντιπαλότητας μεταξύ των υποψηφίων ο χώρος διεξαγωγής των εκλογών. Όπως καταγγέλλει η ομάδα Σπανογιάννη, «έχει γίνει παραβίαση στην απόφαση της Γενικής Συνέλευσης». Όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωσή της, «για ακόμα μια φορά μέσα σε 5 χρόνια γίναμε μάρτυρες πρωτοφανούς αλαζονείας και μεθοδικότητας. Δεν μένουμε έκπληκτοι πια! Όλα αυτά τα χρόνια αποφάσιζαν και διέταζαν δίχως συλλογικές αποφάσεις, δίχως συνελεύσεις, δίχως ενημέρωση των μελών, δίχως ανταλλαγή απόψεων, χωρίς καμία έγκριση από τα όργανα του συλλόγου... Ακόμη και όταν έπρεπε να διενεργήσουν εκλογές μετά από σύσσωμες παραιτήσεις στο Δ.Σ., εκείνοι συνέχιζαν να κάθονται στη θέση τους κάνοντας πως δεν τρέχει τίποτα και όλα είναι νόμιμα. Αλήθεια, γιατί τέτοια αλαζονεία. Ο Σύλλογος δεν είναι ιδιοκτησία κανενός. Ανήκει σε όλους τους κτηνοτρόφους του Δήμου Τυρνάβου. Είναι το συλλογικό συνδικαλιστικό μας όργανο για την προάσπιση των δικαιωμάτων και των συμφερόντων μας και δεν αποτελεί ούτε ιδιοκτησία κανενός, αλλά ούτε και φερέφωνο πολιτικών κομμάτων.  Στη δεύτερη Συνέλευση της 3ης Απριλίου αποφασίστηκε ως χώρος διεξαγωγής των εκλογών το κινηματοθέατρο «Μαξίμ» στον Τύρναβο έναντι της πρότασης Δημαρχείο Αμπελώνα. Παρόλο που αποφασίστηκε ο χώρος διεξαγωγής, έκπληκτοι παρακολουθούμε από εκείνη τη μέρα και έπειτα μια μεθοδικότητα για να γίνουν οι εκλογές πάση θυσία στον Αμπελώνα.
Η καταπάτηση αποφάσεων, όπως της Γενικής Συνέλευσης, αλλά και του καταστατικού του Συλλόγου, όπου ορίζει ως έδρα τον Τύρναβο, μας κάνει να αναρωτιόμαστε γιατί τέτοια εμμονή με τον χώρο διεξαγωγής... Εμείς ζητάμε το νόμιμο. Η Συνέλευση αποφάσισε, αλλά κυρίως το ορίζει το καταστατικό. Τρίτον, σε μια τελευταία προσπάθεια επίλυσης της διαφοράς μας ζητήσαμε από τον γραμματέα Αντώνη Τσίτσια να αποφασίσουν εν τέλη οι υποψήφιοι των εκλογών, όπου και το αποδέχθηκε ως γραμματέας του Συλλόγου, ως υπεύθυνος εκλογών μιας και δεν φρόντισε να ορίσει Εφορευτική, καθώς και ως εκπρόσωπος των υπόλοιπων υποψηφίων.
Από τους 24 συνολικά υποψήφιους, οι 16 υπογράφουν αυτό που θεωρούμε νόμιμο κατά τη Γενική Συνέλευση και κατά το καταστατικό. Τα ονόματα των υποψηφίων που υποστηρίζουν τη διεξαγωγή εκλογών στον Τύρναβο είναι οι Σπανογιάννης Στέλιος, Μπακαγιάννης Σωτήρης, Δόκος Δημήτρης, Μπαχτσιβάνος Χρήστος, Φουρκιώτης Στέργιος, Πάτσης Δημήτριος, Ζιάγκας Δημήτρης, Αγγέλης Βασίλης, Σελεμετζίδης Αθανάσιος, Τζόλας Νίκος, Νασίκας Αντώνης, Γιολντάσης Μιχάλης και Τζήμας Νίκος.
 Έπειτα, λοιπόν, και από το τελευταίο εμπόδιο προς την κάλπη, οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή στις 30-4-23 στο «Μαξίμ» στον Τύρναβο.
Καλούμε όλους τους κτηνοτρόφους να συμμετέχουν σ’ αυτήν τη δημοκρατική διαδικασία, ώστε να επιλέξουμε με ομαλότητα και δημοκρατικότητα τους νέους εκπροσώπους μας. Γιατί τα προβλήματα είναι κοινά για όλους μας. Δεν έχουν χρώμα...(πολιτικό)». Την ανακοίνωση υπογράφουν οι Σπανογιάννης Στέλιος, Μπακαγιάννης Σωτήρης, Δόκος Δημήτρης, Ζιάγκας Δημήτρης, Μπαχτσιβάνος Χρήστος, Φουρκιώτης Στέργιος, Αγγέλης Βασίλης, Σελεμετζίδης Αθανάσιος, Τζόλας Νίκος, Νασίκας Αντώνης και Τζήμας Νίκος.Ο ΧΩΡΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ
Πάντως ο χώρος διεξαγωγής των εκλογών θα κριθεί οριστικά σήμερα Τετάρτη από τον δικαστικό αντιπρόσωπο που θα ορίσει ο Δικηγορικός Σύλλογος Λάρισας, ο οποίος θα πάρει στα χέρια του το πρακτικό της Γενικής Συνέλευσης και θα προχωρήσει τη διαδικασία σύμφωνα με το καταστατικό του Συλλόγου.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass