Σε ΔΥΠΑ και ΔΟΥ ο Νίκ. Ντόλας

ΔΙΑΔΟΧΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΛΑΡΙΣΑΣ ΤΗΣ ΝΔ

Δημοσίευση: 11 Απρ 2023 8:15

Τη Δημόσια Οικονομική Υπηρεσία (Δ.Ο.Υ.) Λάρισας, τη Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) Λάρισας και την Επαγγελματική Σχολή (ΕΠΑΣ) Μαθητείας ΔΥΠΑ Λάρισας επισκέφθηκε ο υποψήφιος βουλευτής ΝΔ Ν. Λάρισας κ. Νίκος Ντόλας. Στο πλαίσιο της επίσκεψής του, είχε την ευκαιρία

να συνομιλήσει με την προϊσταμένη της Περιφερειακής Διεύθυνσης Θεσσαλίας της ΔΥΠΑ, κ. Όλγα Τσιούρβα, και τον διευθυντή της ΕΠΑΣ Μαθητείας ΔΥΠΑ Λάρισας, κ. Δαλαμπύρα Δημήτριο, για τη διάρθρωση των υπηρεσιών της ΔΥΠΑ και της ΕΠΑΣ Μαθητείας ΔΥΠΑ, στη Λάρισα. Αντίστοιχα, στη ΔΟΥ Λάρισας, συνομίλησε με τους προϊστάμενους και τους υπαλλήλους των υπηρεσιών, ενώ ξεναγήθηκε σε όλα τα τμήματα από ομάδα υπαλλήλων.
Συγκεκριμένα, όσον αφορά τις υπηρεσίες της ΔΟΥ, ο κ. Νίκος Ντόλας επισκέφθηκε το Τμήμα Συμμόρφωσης και Σχέσεων με τους φορολογούμενους, το Τμήμα Διοικητικής και Μηχανογραφικής Υποστήριξης, το Τμήμα Εσόδων, το Τμήμα Δικαστικό και Νομικής Υποστήριξης και το Τμήμα Ελέγχου.
Σε σχέση με τις υπηρεσίες της ΔΥΠΑ Λάρισας, ο κ. Ντόλας ενημερώθηκε από την κα Τσιούρβα για το έργο που καλείται να διαχειριστεί η ΔΥΠΑ, τη σημασία όλων των προγραμμάτων απασχόλησης και τη συνεισφορά αυτών στην ομαλή ένταξη και επανένταξη των άνεργων στην αγορά εργασίας. Επιπλέον, τέθηκαν ζητήματα που χρήζουν περαιτέρω διαχείρισης, προκειμένου να επιτευχθεί η όσο το δυνατόν ποιοτικότερη εξυπηρέτηση των πολιτών. Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στη ΔΥΠΑ Λάρισας, ο κ. Ντόλας συνομίλησε με υπαλλήλους του Κέντρου Προώθησης Απασχόλησης (ΚΠΑ2) Λάρισας, το οποίο διαχειρίζεται προγράμματα απασχόλησης, επιδόματα ανεργίας και εν γένει κοινωνικές παροχές, καθώς και με υπαλλήλους της Περιφερειακής Διεύθυνσης Θεσσαλίας, του ΚΕΚ και του ΙΕΚ Λάρισας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass