Μαθητές του 1ου Πειραματικού Λυκείου στο Πρόγραμμα «Euroscola»

Μετέφεραν τις εμπειρίες τους στον δήμαρχο Λαρισαίων

Δημοσίευση: 10 Απρ 2023 15:03

Μαθητές, μαθήτριες και εκπαιδευτικοί του 1ου Πειραματικού Λυκείου Λάρισας που συμμετείχαν πριν λίγες ημέρες στο Πρόγραμμα «Εuroscola» στο Στρασβούργο επισκέφθηκαν τον δήμαρχο Λαρισαίων, Απόστολο Καλογιάννη, προκειμένου να του μεταφέρουν τις εντυπώσεις τους.

Το Πρόγραμμα «Εuroscola» απευθύνεται σε νέες και νέους των κρατών-μελών της Ε.Ε. και πραγματοποιείται στην αίθουσα συνεδριάσεων του Ευρωπαικού Κοινοβουλίου σώματος, με τις συναντήσεις να παίρνουν τη μορφή ενός Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Νέων. Παράλληλα, μαθητές, μαθήτριες και εκπαιδευτικοί θέλησαν να ευχαριστήσουν τον Απ. Καλογιάννη για τη στήριξη που παρείχε του Δήμου Λαρισαίων σε αυτήν την προσπάθεια.
Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στον Μύλο του Παππά, οι μαθητές κι οι μαθήτριες αναφέρθηκαν στις πολύτιμες εμπειρίες που απέκτησαν, ενώ ο Δήμαρχος επανέλαβε την πάγια θέση του και προτροπή προς τους νέους για ενεργό συμμετοχή στα κοινά και τα δημόσια πράγματα.
Ο μαθητές κι οι μαθήτριες του 1ου Πειραματικού Λυκείου στη συνάντησή τους με τον Δήμαρχο συνοδεύονταν από τις εκπαιδευτικούς κυρίες Καραλοπούλου Αθηνά, Καρύτσα Αντιγόνη και Κρεμελή Ευαγγελία.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass